Star

11 Aprila, 2021 14:00

Ana Korać mora u POLICIJU! Privode je na SASLUŠANJE čim sleti u Beograd!

Ana Korać otputovala je u Dubai sa novim dečkom kojeg krije kao zmija noge! Kako STAR saznaje, reč je o bogatom biznismenu koji ima 38 godina i opčinjen je starletom, pa je odveo u Dubaiji gde su zajedno potrošili preko 20.000 evra! Međutim, Ana sada brine jer kada sleti u Beograd hitno mora da ode na informativni razgovor u policiju zbog prevare. U policijskoj akciji “Vektor” uhapšeno je devet osoba za koje se sumnja da su preko društvenih mreža sa lažnih profila prevarili na stotine ljudi, navodeći ih da im šalju novac za sigurne dojave o rezultatima utakmica, a Ana je jedna od ličnosti koja ih je reklamirala na Instagramu.

Lažnim dojavama za klađenje prevarili stotine ljudi!

Anu je vest o hapšenju tih prevaranata dočekala u Dubaiju. Bila je u potpunom šoku kada je čula za to, i nije mogla da veruje u šta se uplela. Ona će morati na informativni razgovor kako bi objasnila ko je kontaktirao vezano za reklamu i koliko para joj je dato da reklamira njihove lažne dojave. Ona je otišla na odmor sa novim dečkom i baš se uznemirila kada su joj javili tu vest. Dečko je pokušao da je smiri, rekao joj je da ništa ne krije od policije i da se ne sekira jer nije kriva ni za šta, samo je kolateralna šteta – priča izvor STARA i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Čim bude sletela u Beograd Ana ide u policiju da da izjavu i da taj teret skine sa sebe. Obećala je dečku da će dok su u Dubaiu da uživaju i da neće da misli o tome. Žao joj je tih prevarenih ljudi, ali nije ona jedina koja je njih reklamirala – završava izvor za STAR, a Ana je objasnila kako se uplela u tu kriminalnu radnju.

Niti sam znala šta je to, niti ulazim u te kladionice. Moj posao su te reklame i marketing, kako sam to uradila ja ne znam da li je to ispravno ili nije, nisam ulazila u to, niti sam proveravala ko su oni i šta su. Žao mi je što su ljudi prevareni, nisam znala da oni njima uplaćuju novac dok se sve ovo nije desilo – kaže Koraćeva za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR