ana korać u problemu
Star

21 Septembra, 2021 22:00

Ana Korać odlučila! Prvo kod PLASTIČARA, pa u Zadrugu 5?!

Ana Korać navodno je donela odluku da uđe „Zadrugu 5”, a pre toga starleta se uputila u Tursku gde će navodno uraditi remont od glave do pete.

Ana Korać odlučila!

Prema pisanju domaćih medija, Ana je rešila da stare silikone u grudima zameni novima, ali i da uradi sitnije estetske korekcije kod jednog od najpoznatijih hirurga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana je nedavno odlučila da uđe u Zadrugu 5, ali se pre toga uputila u Tursku kod doktora kod koga već godinama radi estetske intervencije. Ovoga puta planira da smanji silikone, budući da je poslednji put ugradila osmice. Velike grudi joj stvaraju problem i smetaju joj u svakodnevnim aktivnostima, te je samo zbog toga odlučila da ih smanji. Osim toga, Koraćeva planira i da uradi botoks čela i očne regije, ali i da izbriše bore oko usana. Uradiće i zahvat koji je popularno nazvan „mačje oči“, a planira i da poveća usne hijaluronom, takođe onda će korigovati jagodice i bradu – priča izvor za Alo i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Početkom oktobra Ana planira da se vrati u Srbiju iz Turske, a ubrzo nakon toga pridružiće se zadrugarima u Beloj kući. Ovoga puta želi da bude potpuno opuštena i da se ne upušta u veze s muškarcima, ali to ne znači da neće flertovati s njima. Dobila je dobar honorar i odlučna je u nameri da ne pravi greške da bi iz rijalitija izašla sa što više novca. U prethodnim sezonama izgubila je dosta zbog kazni i sada će, kaže, poštovati sva pravila – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ