Scandal

17 Aprila, 2021 17:00

Ana Korać OTKRIVA! Ovo je PRAVA ISTINA o Tari!

Kako SCANDAL! saznaje, reper Nenad Aleksić Ša neće znati šta ga je snašlo i u šta se sve upleo kada sazna sve detalje o Tari Simov zbog koje je izgubio ženu i uništio brak!

Isplivala istina o Tari!

Naime, Tara se hvalila kako su Ana Korać i Soraja njene najbolje prijateljice, te da je od njih, pošto su starije, naučila svašta. I kako da se oblači, i ponaša, i šta je moderno, koji brendovi su dobri, koji ne, ma sve! Takođe je često javno isticila da je Soraja branila i štitila kao mlađu sestru, a nije krila ni da se sa Anom i Sorajom intenzivno družila, izlazila, provodila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Soraja je zaista prihvatila Taru kao mladu i pomalo pogubljenu. Bila je super prema njoj, davala joj šminku, odeću, ako treba da je sasluša, nije joj bilo teško, međutim, daleko od toga da je to bila bliskost kako je sve Tara predstavljala i na čemu je potencirala. Malo je ona više u tome preterivala, a sve sa ciljem da se predstavi kao klinka koja je bliska sa dve poznate ribe – objašnjava  izvor Scandala! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

A pošto to i nije baš tako kako je Tara umislila i kako bi ona volela da bude, Ana Korać je rešila da javno kaže pravu istinu i smatram da je to u redu jer se ovako i Tara blamira i lako može da ih uvuče u neke priče s kojima nemaju veze ni ona, ni Soraja – objašnjava izvor, a Ana je o Tari rekla sledeće želeći da se čuje prava istina o njihovom odnosu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Mi smo se upoznale na nekom rođendanu, imale smo slično društvo, Sara tada nije bila tu, ali se i njih dve druže. Tara je jedna devojčica koja se izgubila, volim je što je iskrena, nije loš čovek i dobar je prijatelj. Poznajemo se, ne znam, pre nekih četiri godine, ali se nismo družile, dok je bila sa nekim dečkom, bila je i verena. Eto ima tu neku tužnjikavu priču – izjavila je Ana za Scandal! i jasno stavila do znanja da među njima nema prisnosti, a Ša kada sazna koliko Tara umišlja i patološki izmišlja priče, zapitaće se što li mu je to trebalo pored onako lepe žene, ali tada će biti kasno.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ