Star

26 Marta, 2021 19:00

Ana Korać POLUDELA! „Zorica je BOLESNICA i idemo na SUD”

Zorica Erić podigla je veliku prašinu kad je ušla u Zadrugu jer je otkrila tajnu o baki Ane Korać.

Ana prijavila Zoricu!

Kako je objasnila, baka poznate starlete preminula je početkom februara u Čačku u bolnici u kojoj je radila, a kako je navela, porodica nije posećivala bolesnu ženu i prema njenim rečima, Ana i njeni najbliži ostavili su je na cedilu. Sve to mnogo je pogodilo Anu koja je kontaktirala direktora bolnice i prijavila Zoricu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ja sam preko advokata kontaktirala direktora te bolnice, on je rekao da će ona izgubiti posao zato što je izmišljala te gluposti i laži. Rekao je da će mi se javno izviniti. Meni je to odvratno. Žena nije normalna da tako nešto izjavi. Moja mama je bila kod bake 10 minuta pre nego što je preminula, ja sam posle došla. Katastrofa! Laži i gluposti! Mislim da je to iz nekog revolta što nisam odgovarala na poruke, nema šta drugo. To je jedna bolesna žena koja će sve to morati da dokaže na sudu, a moraće i sa mnom da se obračuna – izjavila je Ana u jednoj TV emisiji. Sa druge strane, Zoričina ćerka nam objašnjava da je njena majka sama dala otkaz.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Erić (@zoricaeric.official)

Zorica nije ni na kakvom bolovanju zbog rijalitija. Ona je lično tražila i potpisala otkaz u bolnici, a nakon toga je potpisala ugovor za ulazak u Zadrugu. To je sve što ja imam da kažem, a Ani Korać želim sve najlepše i takođe joj želim da joj ova fora sa nekim drugim uspe. Stiže dosta negativnih komentara, da ne kažem pretnji na mamin Instagram profil, mada ih ja sve na vreme blokiram. Daljih komentara nemam – rekla je Zoričina ćerka za Star.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ