ana korać
Svet

November 30, 2021 19:00

By

Ana Korać UCENILA turskog hirurga! Maja Marinković KRIVA za sve!

Ana Korać ucenila je turskog hirurga zbog Maje Marinković.

Ana Korać ucenila hirurga!

Naime, Maja Marinković mesecima unazad kopira Anu Korać, pa je tako nekoliko puta do sada ponela identične odevne predmete kao i bivša zadrugarka. Međutim, Maja je pre ulaska u „Zadrugu 5” otišla korak dalje kada je pokušala da zakaže termin kod turskog hirurga predstavljajući se kao drugarica Koraćeve.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Kada je shvatila da lekar kod kojeg ide nije uradio ono zbog čega je došla, Maja je počela da se raspituje kod kog plastičnog hirurga odlazi Ana. Kada je saznala da je u pitanju doktor iz Turske, odmah se bacila na posao. Obratila mu se putem Instagrama, a kada nije dobila odgovor, poslala je imejl. Nekoliko dana kasnije dobila je odgovor i konsultacije su bile zakazane. Međutim, tada je nastao pravi haos – kaže izvor i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Anu Korać kontaktirao je hirurg u želji da joj zahvali što je dala preporuku svojoj prijateljici iz Srbije i poručio joj da će se maksimalno potruditi. Koraćeva je bila u šoku jer nije znala o čemu se radi, a onda su kroz razgovor shvatili da se Maja Marinković pozvala na nju i rekla da joj je njena suparnica zapravo jako bliska drugarica. Ana je bila šokirana ovom pričom i rekla je doktoru da Maja na sve moguće načine želi da postane ona i da joj otkaže konsultacije. Rekla mu je da nikada više neće doći u Istanbul ako prihvati da operiše Marinkovićevu – tvrdi izvor za Rijaliti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

S obzirom na to da je ovaj hirurg veoma ugledan i da mu je Ana jedna od prvih klijentkinja s ovih prostora, odlučio je da otkaže dogovor s Marinkovićevom.

Maji je rekao da ima previše zakazanih termina, te da će nažalost morati da otkaže njen dolazak. Ona je tada poludela, ali je ipak ostala dostojanstvena i zahvalila mu se. Nikada nije saznala da joj je zapravo Ana stavila rampu na odlazak u Istanbul. 

FOTO: RAJKO RISTIĆ