Stajling Ane Sević
Svet

August 11, 2022 17:14

By

Ani Sević prekipelo: Darko Lazić prokockao poslednju šansu, a zbog onoga što je uradio skupo će platiti

Ana ljuta na Darka zbog opasnosti u koje dovodi ćerku

Pevačica Ana Sević već godinama je razvedena od Darka Lazić i sve te godine se trudila da održi što bolje odnose sa pevačem.

Međutim, on kao za inat radi sve kako bi isprovocirao bivšu suprugu.

Prvo su se sporili oko stana, potom oko alimentacije, a zatim su usledili brojni drugi problemi. No, Sevićku je najviše brinulo to što su Darka povezivali sa narkoticima, što vozi bez dozvole i preko ograničenja… Smatrala je da svim tim ugrožava njihovu ćerku.

Pročitajte: Darko propustio važan dan u životu svoje ćerke, ali je zato tu Anin muž Danijel (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Ipak, Ana je činila sve kako bi sa Lazićem ostala u što boljim odnosima zbog Lorene, a njega je opominjala da se dozove pameti.

Kada je preživeo tešku saobraćajnu nesreću pevačica je mislila da će se Darko konačno smiriti, međutim, to se nije desilo.

Posle toga je uvidela da Darko i njegova tadašnja devojka Barbara psuju u Loreninom prisustvu, prevode je preko ulice mimo pešačkog prelaza…

Ipak, znajući da je devojčica srećna u očevom društvu, prešla je preko svega.

No, to nije bilo sve, Darko je pre nekoliko meseci priveden zbog vožnje pod dejstvom narkotika. To je, čini se, Anu potpuno dotuklo. Međutim, čak i posle toga ona nije branila da se pevač viđa sa detetom.

Pročitajte: Srećna porodica – Ana Sević zablistala u šetnji sa mužem i decom 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ali ovo poslednje što je učinio Sevićku je potpuno razbesnelo. Naime, do Ane je stigla informacija da je Lazić nabavio zmiju koju drži u kući, zbog čega je poludela, a izvor blizak pevačici tvrdi da je urlala na njega.

– Čoveče da li si ti normalan, dokle ćeš dete dovoditi u opasnost? Voziš brzo, voziš je na motoru, prevodiš je mimo pešačkog, a sad i zmija, da li ću ja ikad moći da dete bez straha pošaljem kod tebe – vikala je Ana, dok joj je pevač tvrdio da može da bude mirna, da zmija nije njegova, ali mu pevačica nije poverovala, pa je pripretila da bi sve svoje gluposti mogao da plati neviđanjem ćerke.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM