scandal

May 21, 2019 16:00

By

Ana nikad BRUTALNIJE o Filipu, a Mina otkrila da se on ISTETOVIRAO zbog starlete!

Već danima, Ana Korać se suočava sa brojnim pričama koje kruže van rijalitija, a koje je Filip Mijatov plasirao u javnost.

Ana je demantovala da je bila sa njim u vezi, dok se Filip i dalje drži druge priče.

Ona je posle nekog vremena izašla iz mog stana, posle je dolazila u moj stan, družile smo se, onda je nastala svađa. E sad, jedina devojka koja je živela sa mnom je G (izrečeno samo početno slovo imena devojke), ali ona je izašla iz stana jer mi je pokrala zlato, ukrala novac, bavila se prostitucijom isto kao i ja, ja sam išla kod njene majke, sve sam joj rekla, htela sam policiji da je prijavim, lai je moja majka rekla da to ne radim, jer sam maloletna. To je period kada sam ja moju majku lagala za sve. Imala sam problem i sa njom i sa još jednom devojkom koje su mi dolazile na kuću sa nožem, zvala sam policiju. Matoru sam zvala, ona zna za to. Meni je žao što sam gađala Filipa u separeu, svašta sam radila. To je taj period dok je Ana bila sa mnom svaki dan. Onda su njih dvoje počeli sami da se druže. Mi smo se posvađale, završile smo komunikaciju– ispričala je Mina Vrbaški, koja je nekada bila cimerka sa Anom Korać, o čemu svedoće i zajednički snimci.

Koraćeva je pokušala da objasni.

Ja nikada u životu nisam imala se*s sa Filipom. Ako ste opsednuti sa nekom osobom, ja znam šta on radi. Ja sam nejgov najveći san. On je svakako bio u, a njegov najveći poraz je što nije mogao da me osvoji-rekla je starleta.

Tetoviram se zbog Ane, zato što mislim da će joj se to dopasti– ispričala je Mina pa priznala da se Filip istetovirao zbog Ane.

Ja imam poruke koje je on slao Mini, da će govoriti laži za rijaliti, kako bi meni samo napakostio– nadovezala se Koraćeva.

Jel ste vi svesni ja kada bih bila sa njim neko bi mene ubio, ili bi njega ubili– rekla je Koraćeva na kraju.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević