Scandal

7 Jula, 2020 13:56

Ana Nikolić obara sve REKORDE u skidanju KILOGRAMA, a evo kako je IZGLEDALA na POČETKU karijere!

Pevačica Ana Nikolić započela je svoju muzičku karijeru sa dvadesetak godina i to pesmom „Poješću sve kolačiće“ od Marine Perazić. Od njenog prvog pojavljivanja na javnoj sceni do danas kada ima 41 godinu i nešto više kilograma, pevačica je prošla sito i rešeto.

KAKVA TRANSFORMACIJA!

Od samog početka, kada se spomene Anino ime najveću znatiželju budi to kako pevačica izgleda, šta je obukla i koliko kilograma ima. Ona je davne 1998.godine imala izvanredan scenski nastup kojim je osvojila srca publike!

Međutim, ogroman uspeh na estradi Ana je ostvarila tek 2003. pesmom „Januar“, koja je i dan danas veliki hit. Pevačica je tada pokazala neverovatan talenat za igru a izgledala je kao „milion dolara”.

Nakon turbolentnog perioda i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se, kako i sama priznaje, sa vrha spustila do samog dna. Ona se na putu ka samouništenju ugojila čak 52 kilograma!

Ipak, ni to nije kraj svih transformacija. Ukoiliko nas oči ne varaju, Ana je sada mršavija nego na početku karijere kada je bila pojam za mnoge njene koleginice. Osim što je oslabila i više od 50 kilograma, pevačica se ne libi da pokaže čime raspolaže.

View this post on Instagram

🌸 #dress @unalatinaofficial

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

I dok je neki kritikuju i pišu da je previše smršala, postoje i oni koji misle da je pevačica dovela liniju do savršenstva i da izgleda bolje nego ikada!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević