ana nikolic decko
Scandal

13 Oktobra, 2021 12:17

Ana Nikolić konačno PRIZNALA sve o vezi sa Dejanom Nikolićem!

Ana Nikolić pre nekoliko dana obajvila sliku sa nepoznatim muškarcem, kome se sedi u krilu. Fanovi su to protumačili kao da je Ana pokazla novog dečka.

Ana Nikolić konačno priznala sve o dečku!

Na toj slici sa njom je izvesni Dejan Nikolić, a mediji su preneli da je oženjen, kao i da je njegova žena Valentina komentarisala sliku. Sada se oglasila i Ana Nikolić, koja je objasnila da je u pitanju njen prijatelj, kao i da sa gospodinom sa slike nije u vezi.

Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica. – navela je Ana u svom saopštenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Nikolićka se osvrnula i na komentar Dejanove supruge:

Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim.
Na kraju Ana Nikolić poručuje da neće puštati javnost u svoje krevet, kao i da će njeni emotivni partneri ostati skriveni.
Kao i do sada, ni u buduće svog momaka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume. Voli vas vaša Ana. – zaključila je pevačica.
Pre nekilo dana kada je nastala frka mediji su preneli da je Ana sa Dejanom vezi, i da je on ostavio ženu, a da podsetimo takođe je prenet besni komentara supurge na Instagramu.
To je oženjen čovek koji zbog ološa ne zove i ne viđa svoju decu – napisala je Valentina.

FOTO: RAJKO RISTIĆ