Ana Nikolić povukla optužbe
Scandal

October 13, 2020 10:17

By

Ana Nikolić posetila Rastu u ZATVORU? Nakon ŽESTOKOG SUKOBA reagovali STRAŽARI?!

Prema pisanju domaćih medija, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta žestoko su se sukobili prilikom njene posete reperu koji je pre 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog posedovanja veće količine nedozvoljenih supstanci.

Bivši supružnici na ‘krv i nož’!

Kada je čula da je Rasta uhapšen, Nikolićeva je momentalno prekinula odmor u Dubaiju i uputila se u Beograd kako bi od Rastinih roditelja preuzela ćerkicu Taru koja je boravila kod oca dok je pevačica bila na odmoru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Čim je doputovala, uzmenirena Ana je navodno zapucala u pritvorsku jedinicu kako bi reperu očitala lekciju zbog toga što je konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – otkrio je za Srpski Telegraf pevačicin prijatelj i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. Reper se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ