scandal

June 7, 2019 14:30

By

ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 15 KILOGRAMA! Ispijena i umorna! Pogledajte kako sada izgleda


Jedna od nekada najatraktivnijih pevačica Ana Nikolić već godinama vodi borbu sa viškom kilograma, a nakon što je na svet donela devojčicu Taru odlučila je da napravi dužu medijsku pauzu i posveti se svojoj naslednici.

Pojedinci na društvenim mrežama mnoštvo kritika na račun njenog izgleda, budući da je svojevremeno žarila i palila, a mnogi komentarišu da je zbog razvoda od Stefana Đurića Raste doživela emotivni i psihički pad, pa je zbog depresije prestala da vodi računa o sebi.

 

View this post on Instagram

 

💋

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Međutim, ona je rešila da stane na put svima koji destruktivno uticali na nju, pa se strogo posvetila mukotrpnim treninzima i dijetama ne bi li pred sam povratak na scenu zablistala u punom sjaju i savršenoj liniji.

Ono što će zasigurno obradovati sve je to što se Ana na svom Instagram profilu pohvalila svojim pratiocima da je smršala nekoliko kilograma i samim tim stavila do znanja da se ne predaje.

– Provalila sam snapchat i filtere…Ko će me sada zaustaviti? I smršala 15 kg. Doduše trebam još., ali 15 po 15. Idemo bre…Tablete uskoro stižu! – napisala je Ana u opisu svoje fotografije.

https://svet-scandal.rs/vesti/o-ovome-je-dugo-cutala-ana-nikolic-konacno-progovorila-o-odnosu-sa-rastom-tesko-sam-podnela-razvod/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević