Ćerka Ane Nikolić svet portal svet
Scandal

January 19, 2021 12:15

By

Ana posetila Rastu u ZATVORU? Nakon PRETNJI pale i krokodilske SUZE?

Prema pisanju domaćih medija, pevačica Ana Nikolić navodno je posetila svog bivšeg muža Stefana Đurića Rastu koji je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog posedovanja veće količine nedozvoljenih supstanci.

Ana posetila Rastu!

Naime, kako tvrdi izvor blizak pevačici, Ana je navodno obišla Rastu isključivo zbog njihove ćerkice Tare, a potom je ispričao kako je protekao susret bivših supružnika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ana je odlučila da ga poseti jer ju je zanimalo da iz prve ruke sazna šta se zaista dogodilo i kada će izaći iz zatvora. Ona mesecima laže ćerkicu da je tata na putu, a devojčica je u poslednje vreme počela da postavlja sve više pitanja. Zbog toga je Nikolićeva odlučila da porazgovara sa Stefanom, kako bi se dogovorili da li da govore detetu šta se dešava – kaže za Informer izvor blizak pevačici i dodaje da je Rasta ubeđen da će uskoro biti pušten na slobodu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Djuric Rasta👑👑 (@stefanrasta__kraalj)

Rasta je ubeđen da će uskoro izaći iz pritvora i da će dobiti šansu da se brani sa slobode. Rekao je Ani da ne govori detetu da je uhapšen, već da je i dalje laže da je tata na putu. Njemu zatvor ne pada teško, samo ga boli što ne viđa ćerku. Mnogo mu nedostaje. Razgovarali su o tome da je pozove iz zatvora ukoliko mu uprava to dozvoli. Ispitivao je Anu šta dete radi, da li je krenula u vrtić, čuvaju li se od koronavirusa. Ana mu je rekla da je Tara dobro, da obožava dinosauruse sa kojima se igra svakodnevno i da je svojeglava i svoja, baš kao i njeni roditelji – kaže izvor i otkriva da je susret bivših supružnika protekao u miru.

Šalili su se i smejali. Ana je zbijala šale na njegov račun. Rekla mu je da će ga prebiti kada izađe iz zatvora. On se smejao. Međutim, kada je napustila Centralni zatvor, Ana se slomila. Plakala je satima. Mnogo joj je teško palo kada su ga zatvorski čuvari vraćali u ćeliju. Ipak je on otac njenog deteta, čovek koga je volela najviše u životu i sve ovo joj veoma teško pada, ma koliko ona glumila da je jaka – zaključio je izvor za Informer.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ