Svet

9 Aprila, 2021 21:00

Ana se misici SVETI zbog Karića! Viđa se s njenim BIVŠIM dečkom!

Nakon priznanja Jovane Ljubisavljević da je bivši dečko Luka prevario još na početku veze, on se spetljao sa Anom Korać.

Luka i Ana smišljaju osvetu!

Ana i Luka su se našli u istom društvu, sigurno su smišljali plan kako da se osvete Stefanu i Jovani. Nakon što je misica javno ostavila Luku on je poludeo, znao je da će je najviše zaboleti ako se spetlja s Anom, jer ona joj je slaba tačka. Kada je Jovana saznala da je između Karića i Ane bilo nešto više od prijateljstva pre nego što je ušao u Zadrugu, ona ga je ostavila. Poludela je kada je videla na Izazoviziji, a još više odlepila kada je shvatila da Stefan uopšte nije imun na nju. Kada bi Ana ušla u Zadrugu skroz bi ih poremetila, sigurno bi raskinuli, ali dovoljna osveta će biti i što se viđa sa njenim bivšim dečkom Lukom – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Jovana Ljubisavljević pokušala je da se opravda što je samo par dana po ulasku Stefana Karića, javno ostavila dugogodišnjeg dečka:

Bila sam prevarena, ali sam oprostila. To je bilo na početku naše veze, kada sam pobedila na Izboru za mis. Kada sam se vratila, nastavili smo našu vezu. Možda je to moja greška, gajila sam nadu i želju da bude prvo i jedino, zauvek. Tada sam želela da odem, ali sam ostala, jer se pokajao i priznao. Nevezano za Stefanov dolazak, ja sam još u januaru rekla da su mi se emocije ugasile. Ja nisam imala niakav ni poziv ni čestitke, i ponovo sam proživljavala što sam tad doživela. Teško mi je bilo da u tim trenucima verujem da nije radio ništa napolju – izjavila je Jovana.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ