Star

3 Aprila, 2021 18:00

Ana se SASTALA sa Mrkinom BIVŠOM ženom! Sklopile TAJNI PAKT!

Ana Bekuta se mnogo nervira u poslednje vreme zbog Milutina Mrkonjića koji je počeo sve češće da se kreće među ljudima, konstantno gostuje po emisijama i tako rizikuje da dobije koronu. Pošto Mrka ima srčanih problema, i bio je nedavno i u bolnici, Ana je smislila kako da ga zaustavi, pa se tajno sastala sa njegovom ženom Dašom.

Mrka ih mnogo nervira

Ana je rekla Daši da ne zna kako da zaustavi Mrku i natera ga da se smiri. Razume ona da mu je dosadno i da ne može da bude konstantno zatvoren u kući, ali se baš brine oko njegovog zdravlja. Boji se što se on sada slobodnije kreće, prihvata sve moguće pozive za emisije. Istina, nosi masku, ali Ani opet nije svejedno. Mnogo je brinula i ozbiljan stres doživela kada je završio u bolnici i zato neće da sedi skrštenih ruku. Takođe, zna koliko i Daša brine za njegovo zdravlje, pa su sele i dogovorile se da mu zajedno dosađuju i da ga zivkaju i opominju ga. Smatraju da će, ako budu bile uporne i naporne, on shvatiti da im je stalo da se sačuva, jer nijedna ne bi podnela da ga izgubi. On to zna i ovako, ali će sada morati da ga stisnu – otkriva izvor za STAR i dodaje:


Daša je rekla Ani da je slobodno zove kad god je Mrka tvrdoglav i odbija da je posluša. U tim situacijama će i ona da ga stisne i da mu nabije na nos kako obe umiru od brige i sekiracije, pa on neće imati kud, moraće da igra kako one sviraju. Mrka je stvarno bogat čovek sa njih dve i veliku sreću ima što su one složne. Ana i Daša su stalno bile na vezi i kada je bio u bolnici, ne žele da mu se bilo šta dogodi. Sviđalo mu se to ili ne, moraće da ih posluša – završava izvor STARA i dodaje da se Milutin često naljuti kada mu obe popuju i govore šta da radi, ali na kraju uvek popusti i posluša ih.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR