Svet

October 1, 2020 11:14

By

Ana Sević DOBILA Lazića NA SUDU! Darko ide u ZATVOR ako joj ne uplati 10.000 EVRA?!

Ana Sević tužila je bivšeg supruga Darka Lazića za alimentacije koje već duže vreme nije plaćao za ćerku Lorenu.

Nema više tolerancije!

Naime, Ana više ne želi da Darku gleda kroz prste pa je presavila tabak i tužila bivšeg muža. Ukoliko joj u što kraćem roku ne uplati 10.000 evra, Darko može lako da završi na robiji. Kako tvrdi dobro upućeni izvor, Ana je imala razumevanja za sve što se Darku izdešavalo, ali problem je u tome što on ni pre saobraćajne nesreće nije plaćao alimentaciju, a sada se stalno vadi na tešku materijalnu situaciju, dok se sa druge strane rasipa, kupuje besne automobile i živi na visokoj nozi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

Ana je još prošle godine tužila Darka, ali je zavladala korona, pa su se tek nedavno našli na sudu. Međutim, pošto je pevačica u poodmakloj trudnoći, smatra da je imala previše razumevanja za bivšeg, te da je sada dosta. Da je on zaista u finansijskim problemima, Ana bi i dalje ćutala, ali je videla da on i te kako živi raskalašnim životom. Ona ne traži ništa za sebe, ali kao otac mora da ispunjava svoje dužnosti. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je do neverovatnih 1.000.000 dinara. Darko je ispričao sudiji kako zbog saobraćajne nezgode nije godinu dana nastupao, te da i dalje vraća dugove nastale u tom periodu. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani nastupi. Sa druge strane Anini advokati su više puta naglasili da on nije plaćao ni pre nesreće alimentaciju, kada je pet dana u nedelji nastupao i zarađivao baš dosta novca -ispričao je izvor za Srbija Danas i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана

Za nekoliko meseci je zakazano u drugo ročište, a Darku je naglašeno da mora da isplati ceo dug, u suprotnom može da dobije i zatvorsku kaznu! Marina samo kuka, od kada je sa Darkom zna samo za probleme. Rekla je da će zvati Anu da joj očita vakelu, jer smatra da je Darko dužnost prema Loreni ispunio kada joj je prepisao stan, te da zato Ana mora da ima strpljenja za alimentacije.

FOTO: NIKOLA TOMIĆ