Vila Ane Sević svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 22:00

By

Nema više tajni, nema više laži: Ana Sević posle 20 godina saznala ko je zapravo njen otac

Ana Sević i njen otac sada su u dobrim odnosima

Iako danas uživa u skladnom i srećnom braku i ima troje dece, malo ko zna da Ana Sević u detinjstvu nije imala očinsku figuru, jer njen otac nije bio prisutan u njenom životu prilikom odrastanja.

Ana Sević i njen otac svet novine svet portal

Ata images

Ana Sević i njen otac nakon dve decenije imaju odnos

Ana je odrastala sama sa majkom Danijelom i dugo nije ni znala ko joj je tata. Biološki otac Ane Sević, Vidan, pojavio se u njenom životu tek kada je postala devojka, u vreme kada je učestvovala u Zvezdama Granda.

Kako izvor blizak porodici tvrdi, Ana Sević i njen otac nisu bili u kontaktu punih 20 godina. Njena majka Danijela je kao vrlo mlada ostala u drugom stanju i sa Anom se preselila u prestonicu dok je Ana bila beba.

Prema pričama drugih, niko nije mogao da potvrdi da je otac Ane Sević bio Vidan iz Užica jer je to bila jedna usputna veza i vremenom se prestalo o tome pričati. Mnogi su majku Ane Sević krivili i osuđivali jer će dete odrastati bez očinske figure i zbog toga je ona odlučila da ode što dalje, gde je niko ne zna i da započne nov život sa svojom ćerkom. U Beogradu je pronašla sreću, a ubrzo se i udala.

Ana Sević i njen otac svet novine svet portal

Ata images

Otac Ane Sević se u međuvremenu oženio i dobio ćerku Maju. Ana i njen otac su sada u odličnim odnosima, a ona je bliska i sa svojom polusestrom Majom, a mnogi tvrde da njih dve liče i da se na prvi pogled može reći da su u srodstvu.

Pročitajte Emotivno da ti srce pukne – Ana Sević otkrila pravi razlog zbog kog je bila na venčanju Darka Lazića

“Ana i Maja veoma liče. Na prvi pogled se vidi da su sestre. Komšije su i ranije isticale koliko su jedna drugoj nalik, ista je to krv. Njih dve su u odličnim odnosima, baš su bliske i svakodnevno se čuju”, otkrio je izvor blizak porodici.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images