Star

September 6, 2020 17:00

By

Ana Sević KRIJE od Darka Lazića! Evo zašto VODI ĆERKU u Nemačku!

Više od mesec dana Ana Sević uživa na Crnogorskom primorju sa verenikom Danielom Nedeljkovićem i ćerkicom Lorenom koju ima iz braka s Darkom Lazićem. Termin za porođaj je krajem decembra, pa nas ne čudi što Ana nastoji da što više vremena provede na moru.

Ana se porađa u Nemačkoj i Lorena mora sa majkom!

Uredno ide na kontrole i konsultuje se sa svojim lekarima, a kako smo još saznali, porodiće se u Nemačkoj pošto Daniel ima firmu u Frankfurtu, te je logično da će svi porodično tamo boraviti duži deo godine.

„Daniel u Frankfurtu ima i svoj stan, jer je tamo vezan za posao. Samim tim, upoznat je i sa tamošnjim zdravstvenim sistemom i zna da su porodilje tretirane kao kraljice. Drugim rečima, ukoliko se Ana porodi u Nemačkoj, imaće poseban tretman i biće zbrinuta u svakom smislu, kako ona, tako i beba. Osim toga, beba bi automatski dobila dvojno državljanstvo i to se Ani takođe dopalo. Jedino joj ostaje da sačeka do novembra i da vidi kako će se razvijati situacija s koronom, pa ako sve bude u redu, porodiće se van Srbije”, objašnjava izvor za novi STAR i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

„Tokom odmora koji provode u Budvi, Ana i Daniel uglavnom razgovaraju o bebi i znam da su zajedno doneli odluku da se Ana porodi van Srbije. Sa njom će u Nemačku ići i Lorena, a sigurno da će tamo ostati mesec dana nakon porođaja, dok beba ne ojača i ne prođe sve rutinske preglede, koji se praktikuju po samom rođenju. Sve u svemu, skoro sve su isplanirali i rešili, jedino je ostalo da se izabere ime za bebu, ali će se za to pobrinuti Lorena. Ana je inače saznala da opet nosi devojčicu, tako da Lorena uživa birajući ime za sestru”, priča nam izvor i dodaje:
„Ana baš lako podnosi trudnoću, nije zahtevna trudnica. Daniel uopšte nema probleme, niti je u frci oko njenog drugog stanja jer se ponaša kao i inače. Rekao joj je u šali da može da bude svake godine trudna pošto zrači pozitivno. Nema nikakve poteškoće, ma ni simptome, jedino se sad već po stomaku vidi da je trudnica. Mada moram da naglasim da se minimalno ugojila, možda nekih pet kilograma, završava izvor za STAR!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR