ana spasojević
Svet

April 24, 2022 18:30

By

Ana Spasojević raskrinkala zadrugare! Ovo joj nikada neće oprostiti!

Ana Spasojević napustila je rijaliti i sada otvoreno govori kakve su zakulisne radnje ukućana i kakve igre igraju i oni, ali i njihove porodice.

-Mama Milice Veselinović je budaletina. Ja sam ušla kao gospođa, izašla kao gospođetina. Jel trebalo da kao njena ćerka od 17 godina legnem sa nekim u krevet da bih bila u kadru? Hoće da bude bitna u medijima, a nebitno na koji način. Ja nisam svetica, ali meni ne može neko da prosipa moral. Meni je drug pre ulaska rekao da je Milica bila u vezi sa tim Golubom, ali da je bila i sa njegovom braćom. To zna i Marko Đedović. Mensur i Milica se biju svaki dan, a njena mama kaže ako im je lepo nek ostanu zajedno. Žena se oduševi kad vidi svoju sliku u novinama. Mensur njenu ćerku neće ni da zaprati na Instagramu kad se završi šou, a kamoli da bude sa njom. Tu nema ljubavi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

Misliš da će Mensur obnoviti vezu sa Minom?

-Mensur se plaši ostavljanja, ima traume iz prošlosti. Kad je Mina ušla, njemu je svet stao. Ne znam da li bi bio sa njom, ali su mu se vratile emocije, nije ravnodušan, baš kao što ni Mina nije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ti si bila dobra sa Dalilom, šta se dešava između nje i Cara?

-Ja tu vidim ljubav. Ona se baš zaljubila u njega. Bio je dogovor da se napravi neka priča između Dejana i Dalile, da zavrte priču, ali to se izjalovilo. Sa Carem je počelo kao igra, ali su emocije učinile svoje. Sad kad bi se Dejan pomirio sa Dalilom svi bi rekli da je debil.

A kako je Ana Spasojević reagovala na prozivke Dejanove majke Biljane, kakvo mišljenje ima o njegovoj vezi sa Aleksandrom, da li je veza Gruje i Mime samo marketinški trik, kao i kakvo mišljenje ima o ljubavnom trouglu Miljana – Zola – Bebica pročitajte u najnovijem broju časopisa Svet.

NOVI SVET: Darko mora hitno na operaciju! Majka poslala Caru pismo zbog koga je ostavio Dalilu! Gudelj je ovu pevačicu varao sa Anastasijom! Maja i Janjuš ponovo zajedno…

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić