svet

February 28, 2015 18:48

By

Ana Štajdohar: Potpuno sam opčinjena ulogom majke

ana-stajdohar

Pošto je zbog rođenja kćerke Nie napravila višemesečnu pauzu u karijeri, pop pevačica Ana Štajdohar sa puno elana vratila se poslovnim obavezama. Sa svojim bendom ponovo nastupa u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, ali kako joj je i sama pomisao na razdvajanje od mezimice teško pala, Ana je odlučila da je povede na prvo snimanje emisije.
“Nisam mogla da se odvojim od Nie, ta pomisao mi je teško pala, tako da sam je povela sa sobom. Moja mama je krenula sa nama i bila sa njom dok sam ja pevala. Svi su došli da je vide i upoznaju je, a budući da je sve to bilo prenaporno za nju, na kraju je zaspala u garderobi dok sam ja pevala”,  priča ponosna majka, koja će kćerku ubuduće ostavljati sa bakom i dekom, ali će se truditi da što manje vremena provedu razdvojene.
Nia ima bake i deke koji jedva čekaju da ih pitam da je čuvaju. Za sada ne nameravam da se odvajam od nje na duže, ne bih to mogla da podnesem. Potpuno sam opčinjena svojom novom životnom ulogom i nikada nisam bila srećnija. Nijedan poslovni uspeh ne može da se meri sa trijumfom ljubavi.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Autor: Zvezdana Milovanović
Foto: Hello