Star

22 Februar, 2021 19:00

Ana ULAZI u Zadrugu da RASKRINKA misicu!

Ana Korać napravila je ozbiljnu pometnju kada se pojavila na Ljubavnoj izazoviziji, pa su se nakon samo pet dana veze Stefan Karić i misica Jovana Ljubisavljević ozbiljno posvađali.

Ana Korać ulazi u Zadrugu!

Kako saznajemo, Ana uveliko pregovara sa produkcijom oko ulaska u rijaliti, a osim što želi da zaradi novac, primarni cilj joj je da raskrinka misicu o kojoj, kako nam prenosi izvor, zna mnoge sočne detalje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana će najverovatnije će ući krajem meseca. Ona i Karić su ostali u super odnosima i nije imala nameru da provocira misicu, ali kada je čula šta joj ova priča iza leđa, odlučila je da je celo veče pecka i uspela je da je totalno izbaci iz koloseka. Čisto sumnjam da će Stefan trpeti te njene izlive ljubomore koje sad pokazuje, a još kada Ana uđe, biće belaja. Inače, Ana se raspitala oko misice i saznala je da nije bila samo sa Lukom u vezi, već je pre njega imala jednog fudbalera Stanišu, kog krije kao zmija noge, jer je on povredio i šutnuo – kaže izvor Stara i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Ona želi da ostavi utisak poštene devojke, pa misli ako proziva druge da će sebe da uzdigne. Tako je za Anu rekla da je plastika i da ona nije kao Ana da ide po kućama kod raznih momaka. E, zato će Ana da joj vrati milo za drago! Planira da joj skine masku s lica, jer su nakon subotnje večeri informacije same počele da dolaze do nje. Kada Ana uđe, raskrinakće i aferu sa fudbalerom koje se misica stidi, ali otkriće i još neke njene mračne tajne. Nije ona fina tako kako priča, a to se dalo i videti kada je ostavila dečka sa kojim je tobož planirala da se venča, a nakon dva dana ušla je u vezu sa Karićem i dečku dala korpu u live terminu – priča nam izvor blizak Ani i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Ana ne voli da se svađa, ona će samo kulturno izneti sve što zna, samo iz razloga što je Jovana po njoj pljuvala iz nemoći. Istina je da je imala šemu sa Stefanom, ali su oni ostali okej i uopšte joj nije bio plan da im se meša u vezu, a i što kaže ona, kad je uspela da poremeti vezu od pet dana, onda je ishod te ljubavi jasan. Ma, biće jako zanimljivo kada Ana počne da otvara karte i baca ih na sto. Mislim da Jovana negde i očekuje da Ana uđe, ali teško da očekuje da je o njoj prikupila sve što krije. Ipak, mali je ovo grad, u njemu sve se sazna. Stefan će je verovatno otpisati kada sazna sve njene mračne tajne, ne voli on devojke koje se za nešto prodaju, a u stvari od toga nema ništa – objašnjava nam izvor, a mi smo pozvali i Anu koja nam je kratko rekla:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Stefan je moj drug, zato sam mu poklonila slončića Mazu da ga čuva dok sam ja napolju. Ne znam što se devojka potresla i čime sam je uznemirila, izgleda pojavom – rekla je Ana za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ