scandal

23 Januara, 2020 00:30

Anabela Atijas podržala Lunu OVOM PORUKOM!

Protekla godina je bila prepuna uspona i padova kada je reč o Luni Đogani. Ona je odnela pobedu u rijalitiju „Zadruga 2“, ali je cena koju je platila za podršku naroda bila prevelika. Luna je, naime, pred kamerama provela bezmalo dve godine bez prekida, u uslovima na koje se nikada nije do kraja privikla, okružena ljudima kojima je često služila kao meta napada, a na sve to su društvene mreže vrvele od uvredljivih komentara.

Ni njena muzička karijera, otpočeta po napuštanju imanja u Šimanovcima, nije prošla drugačije, te su tako jedni hvalili njene glasovne mogućnosti, pesme i trud koji ulaže u nastupe, dok su drugi tvrdili da se zapravo ne čuje njen glas na audio snimku, te da plasiranost istih nije na očekivanom nivou, kao i da su pojedine diskoteke u kojima je nastupala bile poluprazne.

Na sve to, desio se i krah veze sa Markom Miljkovićem, a, kako je sama rijaliti zvezda istakla, maska jake žene je uvek padala kada bi se zatvorila u četiri zida sa svojom majkom.

Zastani na momenat da bi zapamtila koliko daleko si dogurala – poručila joj je Anabela Atijas putem društvenih mreža, a ove njene reči će i te kako značiti Đoganijevoj.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević