LUNA DJO
Svet

18 Februar, 2022 10:05

Preokret! Ozbiljan zdravstveni problem Lune Đogani pomirio Anabelu i Marka. Sada baka i tata zajedno brinu o bebi!

Anabela Atijas na veliku radost ćerke Lune, pomirila se sa svojim zetom Markom Miljkovićem, pa aktivno učestvuje u odrastanju i brizi oko male Mie.

ATA/IMAGES

Anabela priznaje da sada često odlazi u njihov stan i dosta vremena provodi sa ćerkom i unukom,naročito otkako je Luna zadobila ozbiljnu povredu ruke zbog koje nije mogla da drži dete u rukama.

IVAN VUČIĆEVIĆ

-Hvala bogu, imala je ozbiljan tim lekara koji su joj pomogli da se to sanira, ali bilo je pred operaciju. To je kad Luna trenira u teretani bez trenera -ispričala je Anabela za „Blic“.

Pročitajte: Luna Đogani doživela nezgodu!!

Pevačica je zatim objasnila u kakvim je sada odnosima sa zetom:

Odnosi su kakvi treba da budu. Mia je najvažnija i sve u odnosu na to je glupo, daleka prošlost koje niko ne želi da se seća. Njima je važno da beba ima baku, ja ih posećujem, uživam u detetu.

Povratak na estradnu scenu

Anabela se u poslednje vreme posvetila privatnom životu, ali pauza joj je već dosadila, pa najavljuje ulazak u studio i povratak na estradnu scenu. Javnom životu, profesionalno se okrenula i Lunina mlađa ćerka Nina koja je postala influenser i sada gradi karijeru na društvenim mrežama.

Pročitajte: Severina u Beogradu uhvaćena u zagrljaju producenta! Otkrivamo da li se videla i sa Igorom! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES