Star

16 Novembra, 2020 21:00

Anabela NE ODUSTAJE od TUŽBE! „Gagijeva sestra mora JAVNO da mi se IZVINI!“

Anabela Atijas tužila je Gagijevu rođenu sestru Nađu Đogani zbog uvreda koje je javno izgovorila na njen račun, između ostalih i to da je pevačica zlostavljala svoju ćerku Lunu.

Pravdu traži na sudu!

Kako STAR piše u novom broju, u petak oko 12 sati Anabela se pojavila ispred Trećeg osnovnog suda u pratnji svoje advokatice. Kako saznajemo, pevačica je zahtevala da joj se bivša zaova javno izvini za sve što je izgovorila u medijima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Sve one laži koje su izrečene na račun mene kao majke ne mogu da oprostim. Došla sam da potražim pravdu na sudu, jer mi je naneta velika bol. Ne znam kakav ishod može da se očekuje. Moraće da se izvini, zbog načina na koji je pričala o meni, javno naravno. Po završetku suđenja Nađa je ponudila nagodbu, o kojoj ja razmišljam da li da je prihvatim, zato ne mogu mnogo da detaljišem, razumećete me! Ja nisam zadrta žena i sigurno ne uživam da se vučem po sudu, samo tražim javno izvinjenje – rekla je Anabela za STAR.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Kako smo naknadno saznali, Nađa je navodno rekla Anabeli da želi da joj upiti izvinjenje, ali da za to nema način. Naša redakcija je pozvala Gagijevu sestru, kako bismo joj dali priliku da kaže sve što želi, ali se ona nije javila do zaključenja broja.

Anabela od tužbe neće odustati, ako Nađa u medijima ne kaže da se izvinjava i da je izrekla laži u revoltu. Njima je zakazano još jedno ročište, koje će se održati ako ona ne ispuni Anabelin zahtev. Nije poznato koliko para je pevačica tražila, ali je činjenica da joj nije ovog puta stalo do iznosa, već do istine. Nju je najviše zabolelo to što je Nađa izjavila da ona nije nikakva majka, da je zlostavljala Lunu i da su svi u strahu za decu dok su sa njom. Čak je i Andrej tužio Nađu, i tek treba da se desi to ročište, jer je izjavila za njega da je narkoman i da ga je kum tukao zbog duga – otkriva izvor tabloida STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ