Star

August 30, 2020 21:00

By

Anabela TRAŽI 13.000 evra od GAGIJA! LAŽ je da DUGUJEM toliko!

Anabela Atijas nedavno je otkrila kako je konačno dobila presudu po kojoj njen bivši muž Gagi Đogani mora da joj isplati zaostale alimentacije.

Gagi 11 godina nije dao ni dinara?

Kako se šuška, punih 11 godina denser nije dao ni dinara za svoju mlađu ćerku Ninu, zbog čega ga je Anabela tužila i kako sama tvrdi dobila na sudu. Ona sada očekuje da joj bivši muž isplati 13.000 evra sve skupa, pošto je minimalna alimentacija 12.000 dinara mesečno, a on nije plaćao godinama kako je rekla. Međutim, Gagi se brani i kaže da on nikakvu odluku suda još nije dobio.

„Ne mogu da pričam o tome. Nešto sam bolestan, nemam snage ni da pričam. Neću da pričam o alimentacijama i da pokrećem tu temu, pa da sud stvarno potegne slučaj. Neću sebi da stvaram probleme bez potrebe”, kaže Gagi za STAR i demantuje svoju bivšu ženu da je bilo šta presuđeno u njenu korist.
„Nikada nijedan poziv za ročište za alimentacije nisam dobio. Nikakvu kovertu sa pozivom nisam dobio, a svi pričaju da mi je presuđeno i da sam dužan velike pare. Ti koji pričaju neka i plaćaju. Ako je nešto presuđeno, pa valjda bih ja dobio to obaveštenje ili moj advokat. Ja vam tvrdim da to ne postoji i da je to laž. A vi zovite drugu stranu, pa neka vam pokaže tu presudu i cifru koju ja za tolike godine treba da platim. Ne znam zašto svi veruju toj ženi”, pomalo besno je rekao Gagi koji je trebalo da ide na more sa Lunom i Markom, ali je odustao.
„Planirao sam da idem na more, ali sam odustao. Idem u jednu banju ovde kod nas sa devojkom. Hteo sam Ninu da povedem sa nama, ali joj kreće škola, tako da ona neće ići. Luna i Marko imaju svojih obaveza, međutim, ako se uklopimo, možda i oni krenu ako ne budu otišli na more!”

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR