Star

24 Decembra, 2020 10:01

Anabela ULAZI u „Zadrugu 4”?! Luna VAN SEBE zbog mamine ODLUKE?

Majka pobednice „Zadruge 2” Lune Đogani, Anabela Atijas navodno ulazi u „Zadrugu 4”, ali ovoga puta bez ćerke, zeta Marka Miljkovića, ali i bez bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Anabela želi da se pokaže u najboljem svetlu!

Anabela bi trebalo da uđe u Zadrugu početkom naredne godine. Bila je na razgovoru sa čelnim ljudima Pinka i ono su joj ponudili odlične uslove i honorar, ostalo je još samo da potpiše ugovor. Trenutno je korona, niko nema posla, pa će joj novac dobro doćirekao je izvor za Informer i objasnio da pevačica ima još jedan cilj – da pokaže kakva je kad nije sa porodicom u rijalitiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Povredilo ju je kad je Luna izjavila da je od nje pobegla u rijaliti, ali i to što je krila da se pomirila sa Markom. I sve to pošto se krvnički borila za nju i branila je kad su je razapeli jer je bila ljubavnica Slobe Radanovića. Nerviralo ju je i što je Gagi iznosio da je histerična i luda, pa je želela da se javno suoči sa svima njima.Zbog svađa sa Lunom, koja je stupila na dečkovu i očevu stranu, doživela je mnogo nervnih slomova, čak se i javno odrekla ćerke. Ovog puta želi da se pokaže kakva je bez svih tih problema – rekao je izvor i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Luna se povukla iz medija, uživa sa Markom, pa se plaši da se Anabelin povratak u rijaliti opet sve ne ustalasa. Nije oduševljena tom idejom, ali je svesna da će tako zaraditi novac za njene sestre Ninu i Blankicu – zaključio je izvor Informera.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ