Scandal

16 Jula, 2020 11:02

Anabelin bivši SPOPADAO Lunu? Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI afere „Pipkanje”!

Luna Đogani je u emisiji „Narod pita“ otkrila šta se krije iza njenih skandaloznih reči koje su digle prašinu u „Zadruzi”, a to je bila optužba da ju je Anabelin bivši pripit „pipkao” u jednom klubu!

NIJE U PITANJU ANDREJ ATIJAS?

Nakon ovih šokantnih reči svi su pomislili da je reč o Andreju Atijasu. Ovom prilikom Đoganijeva je odlučila da stane na kraj tim pričama da pa je otkrila šta se zapravo dogodilo i ko ju je spopadao.

„Ja moram da kažem da nisam mislila o Andreju. Pričala sam o jednoj drugoj osobi. On je bio sa mamom u vezi, ali kad se to desilo nisu bili zajedno. Bio je bivši. On je u nekom pripitom stanju u klubu, mnogo vremena nakon raskida sa mamom, mi je prišao i pokušao da flertuje sa mnom.”, rekla je Luna

Majka i ćerka su ispričale da taj čovek odavno nije u njihovim životima, a onda je Anabela na insistiranje voditelja Milana Miloševića iznela šokantne detalje.

„Ja ću samo da kažem da je to osoba koja koja je ušla u moj život u prvom rijalitiju u kojem sam bila i koji nikada nije živeo sa nama. On jeste dolazio, družili smo se ali nikada u životu nije živeo sa nama”, otkrila je Anabela

„Ja sam shvatio da je u pitanju Mladen Radulović?”, istakao je voditelj

„Ja eto toliko mogu da kažem. Čovek sa kojim sam ja bila jako kratko u vezi. Mi smo izašli iz rijalitija 1.marta a raskinuli smo na leto jer sam ja napolju shvatila ko je on. Shvatila sam da on nije dečko sa kojim bih ja mogla da imam nešto više od prolazne veze”, ispričala je Anabela.

 

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević