Brak Anastasije i Nemanje svet novine svet portal
Svet

April 11, 2023 22:00

By

Olivera Gudelj ne dozvoljava svadbu, Tasa i Gudelj se venčali u tajnosti: Ceca van sebe

Anastasija čeka papire u Španiji, šuška se da se tajno venčala

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su proslavili prvu godišnjicu ljubavne veze u toploj Sevilji gde popularni par živi. Cecina ćerka je zbog ljubavi karijeru ostavila po strani, spakovala kofere i preselila se u Španiju da bude uz dečka koji igra fudbal upravo za klub iz Sevilje. Iako to nije bila ni malo laka odluka, Anastasiju je cela porodica podržala u odluci da krene za ljubavlju te su joj nedavno u poseti bili majka i bratanac Željko.

Pročitajte: Strepnja i bol ujedinile Anastasiju i Oliveru – Gudelj na operacionom stolu, prognoze nisu dobre

Anastasija čeka papire u Španiji

Instagram

Njih troje su skupa uživali obilazeći znamenitosti španskog grada, a baš tih dana porodicu Gudelj zadesila je užasna vest o kardiorespiratornom zastoju koji je doživeo Nemanjin mlađi brat, Dragiša tokom fudbalske utakmice. Na svu sreću i uz pravovremenu reakciju lekara mladi fudbaler je sada u stabilnom stanju, a Cecina naslednica koristi svaki slobodan trenutak da zajedno sa izabranikom poseti mlađeg Gudelja koji je u bolnici.

Pročitajte: Anastasija na rubu živaca – Isplivali svi detalji odnosa Kije i Gudelja, pevačica sve priznala

Anastasija čeka papire u Španiji

Foto: Instagram

Pre nekoliko dana sestričina Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić proslavila je punolestvo u jednom prestoničkom, ekskluzivnom restoranu a tom prilikom nismo mogli da vidimo slavljeničinu stariju sestru koja nije uspela da dođe u Srbiju. Naime, kako je muzička diva otkrila Anastasija čeka papire u Španiji i dokle god ne završi birokratsku proceduru ne sme da napušta tu zemlju.

Pročitajte: Posle teških dana Anastasija i Gudelj objavili prelepe vesti – Čestitke stižu sa svih strana FOTO

Anastasija čeka papire u Španiji

Foto: Instagram

Ova vest je naišla na oduševljenje fanova mlade pevačice jer kako dobro upućeni tvrde da bi dobila špansko državljanstvo Cecina ćerka morala je da izgovori sudbonosno “da” izabraniku. Na Instagramu se ispod Anastasijinih najnovijih fotografija mogu naći pitanja poput onih da li se udala za Nemanju te da li je možda u drugom stanju jer su ubrzali proceduru njenog preseljenja.

Šta je od toga istina, sačekaćemo da vidimo, jer sreća i lepe vesti ne mogu da se sakriju koliko god da akteri ove priče to žele.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram