saša vidić
Svet

30 Maja, 2022 20:34

Slika koja je rasplakala Cecu: Otkriveno kako izgleda portret na kome su Arkan i Anastasija (FOTO)

Anastasija i Arkan u zagrljaju koji je rasplako Cecu

Pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana proslavila je svoj dvadeset i četvrti rođendan. A, priče o nezaboravnoj rođendanskoj žurci još uvek nisu prestale.

anastasija i gudelj

Ata images

Pažnju javnosti na Anastasijinoj proslavi najviše je privukao njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj. Pored toga, kako su se gosti provodili na zabavi, mnoge je interesovalo i šta je to Ražnatovićeva dobila na poklon od Nemanje.

Anastasija i Arkan: Portret koji je rastužio Ražnatoviće

Šuškalo se da je poklon bio ekskluzivno putovanje na Ibicu, na koje će novopoečeni par otputovati za nekoliko dana.

Međutim, Ceca Ražnatović je otkrila šta je bio glavni poklon, kojim je fudbaler, očigledno, kupio Ražnatoviće za sva vremena.

Žurka povodom Anastasijinog rođendana

Ata images

 – Veče je prošlo fantastično. Slavili smo, a Nemanja je sinoć mene jednim gestom rasplakao, ali ja neću o tome – rekla je zagonetno Ceca.

Pročitajte: Svi detalji Anastasijine rođendanske žurke: Evo ko su bili gosti, šta su joj poklonili, ko je bio najveseliji… (FOTO i VIDEO)

Nešto kasnije saznalo se i da je Nemanja rasplakao Cecu slikom koju je poklonio Anastasiji, a na kojoj je Tasa u Arkanovom zagrljaju.

Arkan i Anastasija

Portret je prikazan u sadašnjem vremenu, iako je Željko Ražnatović Arkan ubijen kada je Anastasija imala godinu i po dana.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN