nemanja gudelj
Svet

3 Oktobra, 2021 17:00

Anastasija i Bogdana u SVAĐI! Veljko neće da se meša!

Bogdana Ražnatović nedavno je sa sestrama Bojanom i Natašom pokrenula modni brend pod nazivom „Billior“. Sestre kreiraju odeću koju prodaju preko Instagrama, a svaka reč hvale i reklama na pomenutoj mreži i te kako im znači sada kada su na početku. Iako bi bilo logično da ih Veljkova sestra Anastasija Ražnatović podrži na društvenim mrežama, ona to nije učinila.

Anastasija i Bogdana u svađi!

Anastasija papreno naplaćuje reklamu na svom Instagramu jer ima ogroman broj pratilaca, ali zato svoje prijatelje besplatno reklamira kada im je to potrebno. Šokantno je što na taj način nije pomogla Bogdani, koja joj je porodica, ako već neće Bojani i Nataši. Možda im sad vraća milo za drago, jer nijedna od njih nije reklamirala njenu kozmetičku liniju NLK, koju je nedavno pustila u prodaju – kaže dobro obavešten izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdana Raznatovic (@bogdannaraznatovic)

Da među njima vlada netrpeljivost očigledno je već neko vreme. Anastasija, koja je bila bliska drugarica Bojane Rodić i pre nego što joj je Bogdana postala snajka, više ne dolazi na proslave sestara niti ih zove na svoje. Sa Bogdanom je u kontaktu jer je žena njenog brata i moraju da se sreću, ali šta se tu tačno desilo i ko je sa kim prvi zaratio, ne zna se. Anastasija nije bila ni na slavi porodice Rodić, ni na jubilarnom 30. rođendanu najstarije sestre Nataše, ali ni na rođenju Bojaninog sina. Takođe, sestre Rodić nije zvala ni na svoj rođendan, koji je organizovala za veliki broj ljudi – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ