Promena Anastasija Ražnatović
Scandal

November 10, 2020 21:00

By

Anastasija i Ceca otkrile STROGU TAJNU! Evo koja će PRE DA SE UDA!

Kako piše novi broj tabloida SCANDAL! u poslednje vreme mnogi polemišu da li će se Anastasija Ražnatović koja je u stabilnoj vezi udati pre svoje mame Cece!

 Anastasija bi volela da uda majku, a Ceca kaže da je smara ta tema!

Naime, i Ceca je u najboljim godinama, izgleda savršeno i slobodna je, tako da ostaje samo da se neki kavaljer usudi da je osvoji i odvede pred matičara. I baš o toj temi javno su pričale upravo njih dve postavljajući jedna drugoj pitanja o udaji, a evo šta su rekle:

– Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča. Moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije – rekla je Ceca i nadovezala se na pomenutu temu.

– Pročitala sam da si izjavila da bi volela da nađem dečka? Da li je to bila samo fora? – pitala je diva Anastasiju, a ona joj je odgovorila:

–  Znaš i sama da nije fora – rekla je kroz osmeh Anastasija i dodala:

–  Mlada si, uspešna, nikad lepša i volela bih da budeš ispunjena i na tom polju – udelila je ćerka iskrene komplimente majci, pa nam ostaje da vidimo koja će pre da popusti.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!