Arkan i Anastasija
Svet

15 Juna, 2022 15:18

Zar tako brzo? Cecina naslednica donela odluku koja će joj promeniti život: Anastasija napustila sve, nije se ni osvrnula (foto)

Anastasija otputovala u Španiju nije se ni osvrnula

Lepa Cecina naslednica čim je odradila zakazanu tezgu u Makedoniji Anastasija Ražnatović otputovala je kod dečka u Španiju. Naime, kako je protekle nedelje Nemanja Gudelj morao da se vrati za Španiju zbog posla, Ražnatovićeva je samo odbrojavala kada ćemu se pridružiti, a po broju kofera koje je objavila na svom Instagram profilu, tamo će ostati duže vreme.

Pročitajte: Rastanak je bio neizbežan – Anastasija i Gudelj više nisu zajedno. Jedna stvar je kriva za sve

Anastasija je najpre na Instagramu objavila fotografiju sa aerodroma, a potom se oglasila i kada je sletela u špansku prestonicu.

Pročitajte: Neverovatno iznenađenje za rođendan – Gudelj iznenadio Cecu, u ovom izdanju ih nikad nismo videli (foto)

Iako su mediji pisali da će se Anastasija preseliti kod Gudelja, ovaj odlazak u Španiju, je samo deo rođendanskog poklona. Kako je Nemanja svoju devojku častio romantičnim putovanjem na Ibicu, sada je idealno vreme da to i iskoriste, piše „24sedam.“

Podsetimo, Gudelj je sa porodicom proveo nekoliko dana u Beogradu kako bi proslavio Anastasijin rođendan, a tako je upoznao i članove porodice Ražnatović. Osim utakmica koje je igrao u srpskoj prestonici, upoznao se i sa noćnim životom, kada ga je ekipa 24sedam i uhvatila u prisnom odnosu sa pevačicom. Anastasija ne krije koliko je zaljubljena u Gudelja, a Ceca je otkrila da ju je Nemanja kupio jednim gestom. Kasnije smo saznali da je u pitanju umetnička slika u tehnici ulje na platnu, a na kojoj je naslikana Anastasija u zagrljaju svog oca Željka Ražnatovića.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images