Anastasija Ražnatović
Star

March 15, 2022 09:00

By

Anastasija oborila Cecu sa TRONA! Pa poručila da rekordi ostaju u krugu porodice!

Anastasija Ražnatović iako se već godinama profesionalno bavi muzikom mlada Ražnatovićka održala je svoj prvi javni nastup i to u Parizu u jednom klubu. a sada je svima saopšila i da je oborila rekord koji je sve do sada držala njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović.

Pop pevačica je na svom  Instagram nalogu poručila da je oborila rekord kluba, te da je sada prevazišla ovaj Cecin uspeh.

– Ćao dragi moji! Eto i mene da se oglasim nakon što su se malo slegli utisci. Želim pre svega svima da se zahvalim koji su bili, i na ovom predivnom iskustvu i za mene fenomenalnoj večeri prepunoj pozitivne energije! Goreli smo! – navela je ona, koja nastavlja sa nastupima i novim pesmama u narednom periodu.

Pročitajte: Jelena Karleuša rekla što niko nije smeo! Svi se pitaju da li su surove reči upućene Cecinoj ćerki!?

Rekordi ostaju u krugu porodice!

Jako mi je drago da vam kažem da smo oborili rekord kluba koji je do skoro držala ni manje ni više nego Ceca Ražnatović! Kao što sam rekla i na nastupu: “Hajde da ostanemo u krugu porodice!”. Sve u svemu, nastavljamo dalje još jače i bolje! Hvala svim mojim saradnicima i prijateljima koji su doprineli da sve izgleda savršeno! Bez vas to ne bi bilo isto – dodala je Anastasija potom.

anastasija raznatovic

INSTAGRAM

Anastasija je otkrila koje savete je dobila pred svoj prvi nastup od svoje majke

– Mama mi je ponovila 500 puta: “Nikad za sebe nisam imala ovakvu tremu”, ali mislim da je to normalno zato što sam joj dete. Rekla mi je da se opustim, da budem svoja koliko mogu, zna da nije svejedno kada ti nešto tako znači, gledaš da sve bude kako treba i da ništa ne pogrešiš, rekla mi je: “Koliko možeš opusti se, budu svoja, đuskaj, zezaj se, komuniciraj sa publikom” – rekla je Anastasija nedavno za “Telegraf”.

Pročitajte: Sloba Radanović završio u Kijinoj pesmi!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM