Anastasija Ražnatović na nastupu
Svet

3 Aprila, 2022 15:55

Anastasija Ražnatović nastupom pokorila Štutgart, pa pustila suze (foto/video)

Anastasija Ražnatović drugi nastup

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović sinoć je u prepunoj diskoteci „Metropola“ u Štutgartu održala drugi koncert u karijeri. Binu u Nemačkoj  delila je sa koleginicom Marinom Visković i Gazda Pajom, koji su napravili žurku za pamćenje.

Anastasija je na scenu izašla u pratnji svojih plesača, dok ju je iz separea bodrila tetka Lidija. Mlada pevačica nastup u Nemačkoj započela je hitom „Rane“ koji je otpevala sa publikom koja ju je do kraja nastupa pratila uglas.

Pročitajte: Anastasija oborila Cecu sa TRONA! Pa poručila da rekordi ostaju u krugu porodice!

Anastasija Ražnatović

Irena Klein/Josip Anđić

Na repertoaru su se, kao što je bilo i očekivano, našle i pesme majke Cece Ražnatović. Pesma „Beograd“ posebno je uticala na Anastasiju koja je i zaplakala:

– Mnogo volim taj grad! Volim ga najviše na svetu! Mnogo puta sam se u njemu smejala ali boga mi i patila.

Anastasija Ražnatović

Irena Klein/Josip Anđić

Poneta emocijama pevačica je na bini pustila i suzu ali ih je brzo obrisala i nastavila dalje kao pravi profesionalac. Na kraju nastupa Anastasija se zahvalila publici u „Metropoli„:

– Bila mi je čast večeras druziti se sa vama! Ljudi, meni se ne ide s bine, ali obećavam da se uskoro ponovo družimo na istom mestu! Eto, uspela sam večeras da se nasmejem i zaplačem, ali beskrajno sam srećna što smo se večeras ovako lepo družili – rekla je ushićeno pevačica.

Pročitajte: Anastasija napravila LOM u Parizu: Svi detalji prvog nastupa Cecine naslednice!

Anastasija Ražnatović

Irena Klein/Josip Anđić

Da li je razlog veliki pritisak koji Anastasija oseća na samom startu ili nedavni raskid koji možda i dalje nije zaboravila, ostaje da nagađamo.

AUTOR: SVET/Irena Klein

FOTO: Irena Klein/Josip Anđić