Novi dečko Anastasije Ražnatović
Star

27 Decembra, 2021 18:12

Anastasija Ražnatović otkrila s kakvim psihičkim problemima se borila! Kroz isto prošle i neke druge pevačice!

Anastasija Ražnatović je otvorila dušu u emisiji „Preživeli“ na K1 televiziji, te je otkrila detalje koje do sada nije pričala u javnost.

Anastasija Ražnatović otkrila s kakvim psihičkim problemima se borila!

Naime, pevačica je pričala kako se osećala kada je Svetlana Ceca Ražnatović nosila nanogicu, pošto je izuzetno vezana za mamu, ona se ugojila 20 kilograma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili – kaže ona.

Ražnatovićeva nije jedina pevačica koja se ugojila zbog depresije, kako se pisalo, kroz sličnu situaciju prošle su Danijela Vranić, Ana Nikolić i Milica Todorović, koja je i govorila o tome.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

U poslednje vreme toliko sam radila i nisam uopšte imala vremena za sebe. Jela sam nezdravo jednom ili dva puta dnevno, loše i neredovno spavala. Sa druge strane, duboko verujem da depresija i nezadovoljstvo takođe imaju dosta uticaja. Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje kilogram – rekla je Milica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM