Svet

December 23, 2020 23:00

By

Anastasija Ražnatović se UDALA?

Anastasija Ražnatović, između dve adrese na kojima je boravila poslednjih godina, konačno je izabrala Novi Sad i preselila se kod dugogodišnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ona je zbog ljubavi i pre ove odluke više vremena provodila u Novom Sadu nego u Beogradu i tamo se potpuno odomaćila. Nema sumnje da se pre preseljenja u Srpsku Atinu konsultovala se sa majkom Cecom Ražnatović, koja ju je uvek razumela, podržavala i hrabrila da prati svoje srce.

Anastasija se udala?

Ceca je naravno, kao i svaka majka, teško podnela razdvajanje od svoje mezimice, jer tek kada se ona odselila od kuće, Ceca je shvatila da je Anastasija već odrasla devojka, a ti momenti roditelje uvek nekako iznenade. Anastasija je jako vezana za porodicu, pa svaku priliku koristi da dođe i provede vreme sa njima, pogotovo sa malim Željkom, kog ne može da ne vidi više od par dana. Mnogi komentarišu kako se tajno udala, ali nije, ne žuri joj se da stane pred matičara, jedino joj je važno da bude srećna i zadovoljna – kaže za SVET izvor blizak pevačici.

Iako potiče iz porodice koja poštuje običaje, a po njima ide prvo veridba, svadba, pa tek onda zajednički život, Anastasija se time ne opterećuje, ali nije ni za novi trend.

Postalo je moderno da zatrudniš, da se veriš, ja ne jurim za tim stvarima. Gledam da sebe izgradim kao ličnost, da napredujem u karijeri, imam vezu jako dugo i ne žurim nigde. Ako je suđeno i ako treba tako da bude, mi ćemo svakako jednog dana to da ozvaničimo i brakom i detetom. S tim stvarima ne treba žuriti. Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti – objasnila je Anastasija za SVET i potvrdila da se preselila u Novi Sad.

Novi Sad mi je predivan. Već živim u njemu. U Beogradu sam samo kada dolazim da se vidim sa porodicom, društvom i zbog poslovnih obaveza. Komotno mogu da kažem da se u tom divnom gradu osećam kao kod svoje kuće. Život se odvija znatno sporije nego u prestonici, što smeta mnogima kada prvi put dođu, a za mene je baš to veliki plus. Energija Novog Sada mi baš prija. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena. Uglavnom biram intimnija mesta na kojima mogu da popijem dobru kafu, bez buke i galame. Neuporedivo mi je važnije sa kim provodim vreme nego gde. Deca iz kraja su iznenađena kada dođem tamo, ali mi je sve to lepo. Moja oaza mira je Novi Sad, tamo se lepo osećam – priznala je pevačica, koja je tokom boravka u Novom Sadu pokupila i akcenat.

Mnogi se pitaju čime je to Đorđe uspeo da osvoji jednu od najtalentovanijih i najlepših mladih pevačica, a Anastasija je i to otkrila.
Ima tu mnogo faktora, mislim da sam preozbiljna za svoje godine, zbog svog života, a i zbog toga što sam u vezi sa nekim ko je stariji od mene. Stariji je od mene devet godina, ali ta razlika se ne vidi jer sam zrelija i tako delujem. Ne volim da se stresiram u vezi, da razmišljam gde je, šta je. On me gleda kao mene, a ne kao trofej. Dečko je van toga, ne zanima ga da se eksponira, to poštujem kod njega, on nema veze sa javnim životom. Čovek ima svoj posao, neće da se šlepa uz mene i nije mu to bitno – zaključila je Anastasija za SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ