Svet

26 Maja, 2022 10:45

Svi detalji Anastasijine rođendanske žurke: Evo ko su bili gosti, šta su joj poklonili, ko je bio najveseliji… (FOTO i VIDEO)

Anastasijin rođendan uveličale su brojne poznate ličnosti

Pevačica Anastasija Ražnatović sinoć je u društvu porodice i brojnih prijatelja proslavila svoj 24. rođendan.

Kako red nalaže, slavljenica je prva stigla u ekskluzivni beogradski restoran, gde je sa osmehom dočekivala svoje goste.

Anastasijin rođendan – veče za nezaborav

anastasija

Ata images

Kao i uvek, Anastasija je, izgledala besprekorno, od šminke i frizure, preko haljine, do skupocenih cipela.

Za njom, naravno, nije zaostajala ni njena majka, Ceca, koja je na zabavu došla u pantalonama i sakou, da bi se nešto kasnije presvukla u ljubičastu haljinu, koja joj je savršeno stajala.

Pročitajte: Gudeljev gest izazvao suze Ražnatovića: Poklon Anastasiji za uspomenu i večnost zbog kog bi i Arkan zaplakao

ceca

Ata images

Veljko Ražnatović je bio nešto ležernije obučen, ali je zato njegova supruga Bogdana blistala.

Kada je izgled u pitanju za Ražnatovićima nisu zaostajale ni brojne zvanice, među kojima su bile brojne poznate ličnosti.

Aleksandra i Filip anastasijin rođendan

Ata images

Aleksandra Prijović, Filip i Viktor Živojinović, Aleksandra Mladenović, Sanja Marinković, Danica Karić, Marija Šerifović, Đorđe David samo su neki od gostiju.

aleksandra mladenović anastasijin rođendan

Ata images

Svi oni su, naravno, došli sa poklonima u rukama. Neki od njih su doneli cveće, neki skupocenu kozmetiku ili nakit, a bilo je i onih koji su odlučili da je ipak bolje da Anastasiji poklone novac.

sanja marinković anastasijin rođendan

Ata images

Iako je pevačica uglavnom pozivala ljude sa kojima se ona druži, bilo je i nekoliko onih koji su bliski sa njenom majkom.

Ata images

Pa, su se tako na zabavi našli Saša Popović i Suzana Jovanović sa ćerkom Aleksandrom. Ceca trenutno poslovno sarađuje sa Popovićem, a nedavno je bila i gošća na svadbi Suzaninog i Sašinog sina.

danica karić anastasijin rođendan

Ata images

Među brojnim gostima, najviše pažnje privukao je Anastasijin dečko, Nemanja Gudelj, koji je na zabavu došao u pratnji brata, sestre i majke.

Pročitajte: Pevačica ne krije sreću: Prvi javni poljubac Anastasije i Gudelja (FOTO)

Ata images

Kada su stigle brojne zvanice, zabava je konačno mogla da počne.

viktor živojinović anastasijin rođendan

Ata images

Anastasijina rođendanska žurka je potrajala do zore

Anastasijini gosti su, kako se i očekivalo, mogli da uživaju u izobilju raznovrsne hrane i pića. Tu su bili i brojni slatkiši i voće, ali najzapaženija je ipak bila rođendanska torta.

Anastasija Ražnatović

Za muziku je bio zadužen bend, ali ni pevači koji su se našli na zabavi nisu propustili priliku da se late mikrofona. To je, naravno, učinila i Ceca, koja je atmosferu dovela do usijanja.

Anastasija Ražnatović

Ovo je, kako mnogi prisutni tvrde bilo veče za nezaborav od koga će im trebati nekoliko dana da se „oporave“. Anastasija će utiske sa žurke da sabira na Ibici, na koju putuje sa Gudeljom. Ovo putovanje je jedan od njegovih rođendanskih poklona koje je darovao Ražnatovićki.

Kako saznajemo, za ovo putovanje, fudbaler je izdvojio 12.000 evra, a par će u luksuznoj vili u kojoj će boraviti imati poslugu, obezbeđenje, spa, ali i fudbalski teren, na kome će Nemanja moći da trenira.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN