Svet

16 Avgusta, 2020 19:00

Anđelka OČAJNA i LUDI! Nakon što joj je RASTURILA brak, Ava je NAZVALA!

Nakon vesti da se glumica Anđelka Prpić i njen suprug Dario razvode nakon devet godina braka, u medijima su se pojavile i informacije da je za to kriva starleta Ava Karabatić, koja je potvrdila da je imala aferu sa suprugom poznate glumice!
Kako piše STAR hrvatska starleta ulazi u Zadrugu 4, a jedan od glavnih aduta joj je afera sa Anđelkinim mužem!

ANĐELKA NE ŽELI DA DAJE AVI NA ZNAČAJU

„Anđelka je saznala sve i rešila da stavi tačku na brak posle devet godina. Bez pompe i ružnih reči, sela je sa suprugom i dogovorila se šta će i kako dalje zbog sina kog imaju. Odlučili su da ona sa detetom pređe u stan koji su nedavno kupili, dok je Dario ostao u stanu u kom su do rastanka boravili. Glumica je odlučila da se ne oglašava povodom razvoda i da bude dostojanstvena po čemu je i poznata. Pogotovo ne planira da preko svojih leđa daje na značaju Avi! Koliko znam, nju je Ava čak i zvala, ali se Anđelka nije javila!”, priča izvor za STAR i dodaje:

„Ava se nadala da će se dići velika pompa oko toga što se jedna od omiljenijih glumica kod nas razvodi zbog nje, ali kada je shvatila da je to prošlo nezapaženo, odlučila je da uđe u Zadrugu i tamo iznese sve detalje afere! Ima nameru da ispriča kako je upoznala Anđelkinog muža, gde su se videli, šta joj je pisao i pričao, bukvalno ima plan da o svemu progovori!”, objašnjava za STAR dobro obavešteni izvor!

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

Kako još dodaje, Ava se sa Dariom upoznala pre tri godine jer je često išla u restoran gde je on bio jedan od vlasnika.
„Ma, niko ne može da veruje da je on bio sa Avom i Anđelki je to bilo van svake pameti. Zato i nije verovala u čaršijske priče. Međutim, koliko znam, dobila je neke dokaze i stavrno preko toga nije mogla da pređe. Njoj je muka i od toga što se Ava uopšte pominje uz njeno ime!”, završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR