Star

14 Aprila, 2021 13:50

Anđelka Pripić progovorila o RAZVODU! Ovo nas je RASTAVILO!

Glumica Anđelka Prpić nedavno se razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Ovo ih je rastavilo!

Nakon brojnih spekulacija, lepa glumica odlučila je da prekine tišinu, te je po prvi put javno progovorila o bivšem mužu i o promenama koje je odluka da se razvede donela u njen život.

Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom – rekla je Anđelka za Gloriu i otkrila kakve planove ima u bliskoj budućnosti:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap)

Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije – zaključila je glumica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ