Venčanica Anđelke Prpić
Svet

December 23, 2022 18:14

By

Posle mučnog razvoda stižu lepe vesti: Anđelka Prpić trudna, a ovaj dasa je njen novi izabranik

Anđelka Prpić trudna po drugi put

Vest da je Anđelka Prpić trudna po drugi put preplavila je društvene mreže i izazvala opšte oduševljenje među njenim fanovima.

Kako prenosi portal “Republika”, glumica na ovu temu još uvek nije imala komentar, te je preko telefonskog poziva poručila da žuri i da nema vremena da daje bilo kakve izjave, prenosi Story.

Pročitajte: Kada te razvod promeni i više ne vladaš sobom – Anđelka Prpić u zanosu s koleginicom, pao i poljubac FOTO

Ata images

– Ne mogu da pričam sada, u žurbi sam – poručila je Anđelka kratko za “Republiku” da bi nakon toga odbijala pozive ne želeći da se izjašnjava na ovu osetljivu temu, ali i najlepšu moguću vest koja bi svakako izazvala samo lepe emocije u široj javnosti.

Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svet donela naslednika sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su doneli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se venčali 2011. godine.

Pročitajte: U zagrljaju tuđeg muža – Anđelka Prpić u društvu zgodnog beogradskog frajera

Ata images

Anđelka Prpić trudna je po drugi put, a otac njenog deteta je, kako tvrdi izvor blizak glumici, veoma zgodan i uspešan čovek koji se bavi marketingom. Kako izvor tvrdi, on i Anđelka su u vezi duže vreme, a njen novi izabranik ne želi da se eksponira u javnosti.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY/REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES