Svet

20 Januara, 2021 11:00

Andreana Čekić IZBACILA verenika iz stana? Ponovo se POTUKLI?

Pevačica Andreana Čekić stavila je tačku na emotivnu vezu sa Markom Miloševićem, a raskidu je navodno prethodila ponovna tuča sada već bivših partnera.

Andreana i Marko se ponovo potukli?

Kako prenose domaći mediji, Marko i Andreana su se tokom odmora na jednoj planini žestoko sukobili. Naime, oni su svađu započeli u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a potom je nastavili i u apartmanu, gde je, navodno, došlo do fizičkog okršaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Prema pisanju Kurira, pevačica i njen verenik su po odlasku sa planine odlučili da svako krene svojim putem i da je u ovom trenutku najbolje da prekinu svaku komunikaciju, kako privatnu tako i poslovnu. Nakon ovog incidenta Andreana je navodno odlučila da se na kratko skloni iz Beograda dok Marko iseljava svoje stvari iz stana u kojem su zajedno živeli, jer je to pevačica zahtevala od njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Milosevic (@markomilosevic87)

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se piše o fizičkom obračunu Andreane i njenog izabranika. Pre dve godine javnost je brujala o njihovoj navodnoj tuči u hotelu u Budvi, a potom i na turneji u Americi, kada je Marko navodno, pod dejstvom alkohola, vređao i pljunuo Andreanu.

Da li je ovo zaista kraj jedne ljubavne priče ili je u pitanju nesporazum koji će ovaj par rešiti, ostaje nam da vidimo!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ