Star

15 Novembra, 2020 15:00

Andreana Čekić MORA NA VANTELESNU OPLODNJU! Izgubila STRPLJENJE!

Andreana Čekić je već godinu i po dana u vezi sa Markom Miloševićem, ali nikako ne ostaje trudna iako to oboje žele! Kako piše STAR u novom broju, ona više neće da čeka da se beba desi prirodnim putem, pa će pokušati da zatrudni vantelesno!

Marko je čovek njenog života

„Sigurna je da je Marko čovek njenog života sa kojim želi da osnuje porodicu. Iako je tokom prvog braka imala spontani pobačaj, pevačica se ne pribojava da opet ostane u drugom stanju, ali kako se poslednjih meseci od kako rade na tome ne dešava ništa, ona se ovih dana intenzivno raspituje o vantelesnoj oplodnji. Poznaje baš dosta žena koje su prvi put ostale trudne veštačkom oplodnjom, a zatim su drugi put dobile dete prirodnim putem”, priča izvor za STAR i dodaje:

Previše razmišljaju o tome što ih neće

„Andreana i Marko baš žele da imaju zajedničko dete, jer on ima ćerku iz prvog braka, i sada bi voleo da sa Andreanom dobije sina. Kako je počela ova korona i nastupa ima sve manje, skoro uopšte, Andreana i Marko su se bacili na posao, ali kako do sada nije ostala u drugom stanju, pevačica se informiše gde je najsigurnije da se obrati i čita iskustva žena koje su tako dobile decu. Marko nema ništa protiv, jer im je važno da dobiju dete, a sada na koji način nije bitno, toliko parova danas dobija potomstvo zahvaljujući oplodnji, kaže izvor i dodaje:
„Mislim da je malo i do psihe, jer oboje sada razmišljaju o tome i nadaju se Andreaninoj trudnoći, a znate kako kažu, kad najmanje očekuju i prestanu da se opterećuju, tada će se i desiti. Ako se ništa ne promeni u narednih mesec dana, Marko i Andreana će otići kod najboljeg doktora da zakažu veštačku oplodnju, tako da će sledeće godine, ako Bog da, i oni proširiti porodicu!”, završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR