Scandal

27 октобра, 2020 22:00

Andrija MOLI Bosiljčića i Jelenu Tomašević za pomoć! „Želim da POSTANEM OTAC, pomozite mi!“

Andrija Milošević godinama živi sa Aleksandrom Tomić s kojom se pre nekoliko nedelja i tajno venčao, ali nikako ne mogu da dobiju dete, pa se glumac uspaničio!

Glumac se plaši da nikad neće dobiti dete sa Sandrom!

Naime, ni on, ni Sandra nisu više u cvetu mladosti, pa Andriju sve više hvata panika da nikad neće ni postati otac. Zbog svega toga pozvao je kolegu Ivana Bosiljčića i njegovu ženu Jelenu Tomašević da ih moli za savete i pomoć jer zna da su oni veliki vernici, te da je Ivan svojevremeno Slobodi Mićalović doneo čudotvornu lozu sa Hilandara iz Manastisra Svetog Simeona uz pomoć koje su ona i Vojin Ćetković dobila bliznakinje.

Andrija ima 42 godine, uspešan je u poslu, svi ga vole, živi lepo. Mnogo je srećan sa Sandrom, jedino im fali dete, a sada kada su se venčali, logično je da radi samo na tome i o tome jedino misli – objašnjava nam izvor i nastavlja:

– Aleksandra je mlada, tek je prešla tridesetu, ali kako su dugo zajedno, Andra je rešio da pita Bosiljčića za tu čudotvornu grančicu sa Hilandara koju je on dao Slobodi. Ne znam da li će ići to da uzme i za sebe i šta mu je Ivan rekao, ali verujem da ga je umirio i da će sve biti u redu. Uostalom, ako je pod tenzijom i pritiskom oko toga što još nema decu, i to može da bude kočnica – kaže izvor i dodaje:

– Osećam da će sve doći na svoje kada se opusti i prestane da paniči. Čak mislim da ni on, ni Aleksandra nemaju zdravstvene prepreke da dobiju decu, tako da verujem da će nas uskoro obradovati srećnim vestima. A što da ne, može i u Hilandar da ode jer su mnogi nakon posete tom manastiru dobili decu. Zaista je ta grančica čudotvorna i mnoge je usrećila – završava izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!