Svet

June 20, 2021 17:00

By

Ani novi dečko finansira album! U vezi već tri meseca!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ostali su u odličnim odnosima nakon razvoda, a pevačica je sada sreću pronašla pored uspešnog biznismena. Ana je krenula sa radom na novom albumu koji planira da izbaci na jesen, a među pesmama verovatno će biti i duet sa Rastom.

Rasta ne zna za ovu ljubav!

“Ana je srećno zaljubljena, već neko vreme se viđa s jednim tipom, on nije poznat javnosti, ali je jako uspešan biznismen, drži lanac hotela. Ona nikada nije bila sponzoruša, ali on je odlučio da uloži u njenu karijeru. Veza im je još sveža, oko tri meseca su zajedno, pa ne želi da ga predstavlja javnosti. Sem pesme koju je izdala, planira da do jeseni uradi i ceo album, a sponzor albuma biće upravo njen partner. Ima ideju i da sa Rastom uradi jedan duet koji će posvetiti ćerki Tari, nada se da će Rasta imati inspiraciju da napravi jednu dobru duetsku pesmu”, kaže izvor za “Svet” blizak pevačici.

Rasta još uvek nije upoznao Aninog partnera, ali u jednom intervju je priznao da se ne bi libio da svoju buduću lepšu polovinu upozna sa Anom.

“Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti”, rekao je Rasta i dodao da ne bi imao ništa protiv dueta sa bivšom ženom:

Želim da kada budem imao neki momenat kao što je Labilna, naravno da bih radio sa njom. Sa albuma Labilna, svaka pesma je bila priča za sebe koja je činila celu stvar. To je album koji je obeležio period naše ljubavi. U nekim slučajevima je razvod bolja stvar, nego ostati po svaku cenu sa nekim. Mi smo imali nadrealnu ljubav koja je bila dosta eksplozivna, dosta filmična. Došao je trenutak kada je došlo nešto bitnije od nas dvoje, trenutak kad se Tara rodila. Tad smo shvatili da naše zajedničke energije na istom mestu nažalost ne čine dobru i racionalnu stvar za život. Mi smo se rastali za sveopštu dobrobit. Tu gde se dvoje rastanu, a ljubav i dalje postoji, ima puno posledica. Izađete sa mnogo rana i ožiljaka, ali je suština da to radite zbog toga da neko ne bi osetio ni najmanju stvar. Cilj je bio dovoljno veliki da se sve to izdrži.”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ