Star

6 Januara, 2021 14:00

Anini roditelji NA LEKOVIMA zbog Zole! „Kulići ga ŠUTNULI, pa sad TRAŽI SPAS kod moje ćerke”

Zola više uopšte ne obraća pažnju na Miljanu, jer je poludeo za mladom pevačicom Anom Bulatović. Od kada se Marija Kulić vratila u rijaliti, Miljana i on nisu progovorili ni reč, a Zola je utehu našao u mladoj zvezdi Granda. Međutim, Anini roditelji za tu vezu neće ni da čuju!

Neće da čuju za Zolu!

Ma ne pitajte me ništa. Ne znam šta Ana radi, ali sa tim dečkom ne sme ništa da ima. Ma kakvi! Šta će joj on u životu?! Ispada da ga je Miljana otkačila, a da bi ostao što duže unutra, sada se zalepio za moju ćerku. Bezobrazluk. Ma nema ništa od te ljubavi. Mi smo stariji malo i sve to nas je baš uznemirilo. Nismo uopšte dobrog zdravlja, pritisak nam je skočio na 200. Zar u bolnici da završimo zbog Zolinih glupih obećanja da će Ani da napravi bajku od života ako bude sa njim. Ne treba joj on! Ako mi verujete, jedva pričam i sa vama… Nemam snage da se borim sa novinarama – za STAR je kroz suze rekla Anina majka i dodala:

Moj muž i ja smo malo stariji, u penziji smo i sve to što isplivava i što saznajemo o našoj Ani od kada je ušla u rijaliti, mnogo nam teško pada. Mi živimo u Kragujevcu, sramota nas je zbog svega što radi, što je bila sa oženjenim, što se sada sa tim Zolom vucara i svi to gledaju. Taj dečko nije dobar, Klulići su ga naglavačke izbacivali nekoliko puta, kao pijavica je. Neću dozvoliti da i mojoj ćerki uzme honorar i proćerda ko Miljanin. Jedva čekam da izađe i da razgovaram sa njom u četiri oka – kaže Anina majka koja se nada da će joj se ćerka dozvati pameti i da će se setiti roditelja koji gledaju šta sve radi pred kamerama.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR