Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele
Star

September 20, 2020 14:00

By

Anja i Cvele – PRLJAVI PLAN! Ušli u Zadrugu da RASTURAJU VEZE!

Ljubavni par Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele već prve nedelje rijalitija izdvojili su se od ostalih zadrugara, pa ih mnogi uveliko napadaju, ali oni furaju svoj fazon.

Dogovorili su se da flertuju sa drugima

Međutim, kako STAR saznaje, njih dvoje imaju pakleni plan ne bi li zaradili što više novca i dogurali do kraja!
“Ja sam bila iznenađena kada sam čula da ulaze kao par u rijaliti, a da zapravo planiraju da drugima prave probleme i rasturaju veze. Dogovorili su se da flertuju sa drugima, pogotovo kada osete da se neko muva i da se nekome neko dopada. Unutra će dosta da glume, jer planiraju da ostanu do kraja kako bi što više novca zaradili. Pa, Anja je trebalo i prošle sezone da uđe, ali kako nije imala dečka, odustala je”, priča izvor za STAR i dodaje.

“Sada su njih dvoje sklopili pakt, pa koliko izdrže ovako. Opasna je ona. Pred ulazak je operisala nos, jer se momci lože na prćaste nosiće kakav ima Ana Korać. Ja se samo nadam da će Cvele sve ovo što je ona zamislila moći da izgure. Ali, čim su već deset meseci u vezi, uigrani su njih dvoje”, otkrila je za STAR njihova zajednička drugarica koja se nada da će im plan uspeti do kraja.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR