Tanja Savic
Scandal

December 21, 2021 11:37

By

Ovo će vas ŠOKIRATI! Tanja Savić OSTALA bez dečka pa ovo napravila po stanu!

Pevačica Tanja Savić je početkom ove godine kupila luksuznu nekretninu u Smederevu, gde živi sa sinovima Maksimom i Đorđem. Iako do sada nije često objavljivala javno kako je uredila dom, pevačica je ovaj put pokazala na “Instagramu” kako je dekorisala svoj raskošan stan, specijalno za praznike.

Tanja Savić ostala bez dečka pa se okrenula dekorisanju!

Tanja je okitila ogromnu novogodišnju jelku sa pregršt ukrasa i lampica, a na slice se vidi i deo enterijer dnevnog boravka, koji je takođe pažljivo dekorisala. U stanu Tanje Savić dominiraju pastelne boje, a svaki detalj je “na svom mestu” i priča za sebe.

tanja savic kuća

Instagram printscreen

Pored porodičnih uspomena koje pevačicu ispunjavaju toplinom, Tanja je dok je fotografisala dekoraciju uslikala je i televizor na kojem je bila animacija poput kamina, što je dodatno upotpunilo zimsku atmosferu.

tanja savic kuća

Instagram printscreen

Ipak, budući da mediji mesecima bruje o Tanjinoj navodoj vezi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, svi su se zapitali, da li joj je on pomogao oko ukrašavanja, te da li će sa njom provesti najradosnije praznike. S obzirom na to, da se ni jedno ni drugo nisu oglašavali, ostaje vreme da pokaže.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ