anu bekutu napali
Svet

May 15, 2022 21:00

By

Rat na pomolu?! Anu Bekutu napali zbog para: Gde su Mrkini milioni

Iako se trudi da deluje raspoloženo, Anu Bekutu preplavila su osećanja i uspomene. Kako se blizi 23. maj, rođendan njenog voljenog Milutina Mrkonjića, koji su uvek proslavljali zajedno, njoj je sve teže. Vraćaju se slike, emocije u trenutku prete da je uguše, ali ona sve to skriva od svojih unuka, a i od kolega na Grandu. Izbegava da sa drugima priča o Mrki jer joj suze same krenu, a ona ne voli da je sažaljevaju.

Anu Bekutu napali zbog Mrkinih miliona

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

– To je bilo vrlo zlonamerno i ružno, krenule su po kuloarima priče gde li su Mrkini milioni, da li su kod Ane ili Daše i da li će ih one podeliti. Izmišljanje takvih stvari moglo je da stvori sumnju i razdor među njima, ali one se na to ipak nisu upecale. Dašu je Mrka obezbedio, mada je i ona žena sama siturana, imala je respektabilnu karijeru, prvo kao sudija, a onda i kao advokat u svojoj sopstvenoj kancelariji. Mrka je učinio sve da Daša ni u čemu ne oskudeva kada njega ne bude bilo da brine o njoj, a ostavio joj je i ogroman stan u centru grada – kaže za Svet izvor blizak pokojnom Mrki i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Osim toga, ona ima brata i familiju. Ana sa druge strane, ceo život zarađuje i nikada nije zavisila ni od jednog muškarca. Čak je i svom bivšem mužu sve ostavila i samo izašla iz kuće. Njoj ništa Mrkino ne treba, a tek nikad ne bi ništa uzela od njegove zakonite žene i porodice. Ana i Daša su o tim pričama porazgovarale i sve im je jasno, ali im je žao što se u tom kontekstu pominje Mrkino ime – zaključuje izvor blizak pokojnom političaru i dodaje da je on za života mislio i na ovakve spletke i zaštitio obe žene koje je jako voleo i cenio.

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević