Oproštajno pismo Siniše Mihajlovića
Svet

September 12, 2022 22:00

By

Arijana Miihajlović ne želi da potone pored bolesnog muža: Fotografija izazvala oprečna mišljenja (foto)

Arijana Mihajlović najveća je Mihina podrška 

Nakon saopštenja da najveći i najuspešniji golgeter Siniša Mihajlović boluje od leukemije, ceo svet je ostao u šoku. Ipak, ova vest najviše je pogodila njegovu porodicu koja sa njim već duži vremenski period bori najtežu bitku. Miha, koji se nedavno oprostio od Bolonje, ponovo prolazi teške momente – bolest se vratila po drugi put.

Bolonja je objavila zvanično saopštenje o rastanku sa srpskim trenerom.

Pročitajte: Italijani nemilosrdni – Ono što su uradili bolesnom Siniši Mihajloviću razbesnelo je njegovu ćerku 

– Odluka je nažalost bila neizbežna, uprkos snažnoj emotivnoj vezi koja je stvorena sa čitavom zajednicom i sa čitavim gradom u ove uzbudljive i dramatične tri i po godine. Nažalost, čak i ciklusi koji su sportski zadovoljili sve, kao ovaj koji smo imali, dolaze do kraja. Posebnu zahvalnost dugujemo Siniši i njegovom timu jer je prihvatio posao u komplikovanim i veoma delikatnim uslovima sa ljudske tačke gledišta. Radio ga je sa posebnom posvećenošću i profesionalizmom – napisali su u Bolonji.

Pročitajte: Bolest je bila jača, supruga Siniše Mihajlovića podelila tužne vesti – Bio si lider

Čak i nedavne fotografije koje je Mihina supruga podelila na svom nalogu uzdrmale su mreže a mnogi su se čak i rasplakali kada su ugledali Sinišu, bledog i  mršavog. Ono što svakako daje nadu u bolje sutra jeste Mihajlovićeva neviđena energija kojom pleni kao i osmeh koji razoružava. Sve ovo i ne bi bilo tako da uz njega nije njegova porodica koja je u najtežim trenucima uz njega.

Pročitajte: Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Sve zbog svađe s porodicom

Arijana Mihajlović Mihina je najveća podrška – Nova slika Sinišine supruge oduševila Instagram

Možda vam se čini da se u domu Siniše Mihajlovića tuguje zbog njegovog stanja, ali po objavama koje vidimo, čini se da to ipak nije istina. Osim kuće koja odiše prelepim bojama, vedrinom i energijom, ukućani se trude da Mihajloviću svaki dan prođe u smehu i raspoloženju. Za to svakako jeste zadužena Arijana, njegova divna i prelepa supruga koja je glavni pokretač svega.

Pročitajte: Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra – Od njenih reči se ledi krv u žilama

Na njenom profilu, često možemo videti slike sa kućnih druženja u koja je, uglavnom uključen i sam Miha koji je, bez obzira na svu muku, nasmejan i raspoložen. Tako je verovatno i njegova velika želja, da bez obzira na njegovo stanje i bolest, njegovi ukućani ne potonu, već da se raduju svakom novom danu koji provode zajedno.

Čini se i da Arijana, savršeno uspeva da odgovori njegovim željama. Odlično se drži a mnogi ističu da nikad nije bila lepša. Nova fotografija u zelenom kostimu svedoči o tome da je prelepa Italijanka jača od svih oluja, a sigurni smo i da je Miha prezadovoljan kada vidi svoju suprugu srećnu bez obzira na nedaće koje su snašle njihovu porodicu. Ljubav ipak pobeđuje sve!

Pročitajte: Bolest je surova, terapije prejake – Siniša Mihajlović prvi put u javnosti, rasplakaćete se (foto)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot