arijanina objava
Svet

30 Januara, 2023 20:00

Mihina Arijana konačno nasmejana, čini se da je sreću pronašla pored njega FOTO

Arijanina objava rastužila italijansku i domaću javnost 

Naš čuveni fudbaler Siniša Mihajlović prerano nas je napustio krajem prošle godine, nakon što je u 54. godini izgubio bitku sa leukemijom.

Pročitajte: I dalje je tu – Viktorija Mihajlović se ne miri sa očevim odlaskom, jednom fotografijom rasplakala naciju FOTO

Dete Siniše i Arijane Mihajlovića

Foto: Instagram

Tek posle se saznalo da su doktori od momenta davanja dijagnoze predvideli oko godinu dana života, a da se sjajni sportista čak tri godine hrabro nosio sa bolešću. Fudbalski svet ostao je neutešan kada je član generacije Crvene Zvezde koja je pokorila Evropu i svet i preminuo, a na njegovom poslednjem ispraćaju pojavili su brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, ali i politike i muzike.

Od tada njegova porodica je neutešna. Supruga Arijana i ćerka Viktorija su više puta na društvenim mrežama objavljivale stare fotografije sa Sinišom uz veoma emotivne komentare. Iza njega ostalo je petoro dece, a posebno bolan bio je prvi Božić nakon Mihajlovićeve smrti. Ovaj praznik se inače proslavlja u krugu porodice, ali Siniša, nažalost, ovoga puta nije bio uz svoje najmilije.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici – Majka Siniše Mihajlovića prigrlila praunuku, jedva ćete zadržati suze FOTO

– Srećan Božić tata – napisala je tada Viktorija uz fotografiju muškarca sa detetom na leđima, koja simbolično predstavlja njih dvoje.

I sada, nakon oko mesec i po dana od smrti čuvenog sportiste, članovi njegove najuže porodice malo malo, pa objave nešto sa posvetom za Sinišu.

Pročitajte: Veličanstven oproštaj od velikog Mihe, ali Arijana je posustala – Sinišina deca na velikim mukama

Arijanina objava sve rastužila – Miha jedini čovek pored kog je bila istinski srećna

Ovoga puta je supruga Arijana uz fotografiju sa Sinišom iz srećnih dana, još jednom dotakla srca svima koji su voleli slavnog sportistu.

– Da li ćemo biti srećni ili ćemo biti tužni, koga briga? Bićemo jedno pored drugog. I tako mora da bude, to je esencijalna stvar – napisala je Arijana, aludirajući na to da će Siniša i ona jednog dana opet biti zajedno.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Rajko Ristić