Svet

25 Marta, 2022 22:07

Arkan je nju voleo pre Cece, rodila mu je četvoro dece! Tužna životna priča Natalije Martinović!

Malo je poznato kako izgleda Natalija Martinović, Arkanova supruga, sa kojom je bio u braku pre Cece. Ona se, kako tvrde ljudi bliski nekadašnjem bračnom paru, nikada nije eskponirala u javnosti i Cecina je sušta suprotnost.

Arkan je nju voleo pre Cece, rodila mu je četvoro dece!

Kako tvrde upućeni, Natalija je, za razliku od temperamentne pevačice, oduvek bila „povučena“, a napustila ga je posle saznanja da se zaljubio u Cecu.

OVU ŽENU JE ARKAN VOLIO PRIJE CECE, NAPUSTILA GA NAKON AFERE SA PJEVAČICOM Živi na rubu siromaštva, a kada vidite kako izgleda…PRIRODNA LJEPOTICA | Balaševizam

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece. Na pitanje da li je suprugu napustio zbog pevačice, Željko je tada izjavio:

ARKAN JE OVU ŽENU VOLEO PRE CECE, ALI JE ONA ZBOG PEVAČICE POBEGLA IZ ZEMLJE: Priznao joj je da voli Svetlanu!

Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – izjavio je Arkan 1996. godine.

Evo kako danas izgleda Arkanova prva supruga CRNOGORKA Natalija

Natalija sa četvoro dece, Milenom, Mašom, Vojinom i Nikolom, danas živi u Los Anđelesu. Sva njena i Arkanova deca završila su fakultete, a jedino je Vojin taj koji se javno eksponira.

vojin i natalija

instagram/printscreen

Bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je pre nekoliko godina da Natalija i njena djeca danas žive u Americi.

U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razboljela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

PROČITAJTE: Topalkova ćerka kao Rada Manojlović! Obukla prekratku haljinu i pokazala sve!

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN